Ce s-a ales de bărbatul pe care Simona Gherghe l-a părăsit la altar. A ajuns vedetă datorită lui..

Astăzi este căsătorită, are doi copii minunați și o carieră de admirat, însă viața ei ar fi putut fi cu totul diferită.
Acum aproape două decenii, prezentatoarea emisiunii „Mireasa” lua o decizie radicală ce i-a schimbat nu doar drumul profesional ci și pe cel personal.

Ce s-a întâmplat cu bărbatul pe care Simona Gherghe l-a părăsit la altar, omul care a ajutat-o, de fapt, să ajungă la Antena 1.

„Era totul stabilit. Inelul dat”
Simona Gherghe este nelipsită din casele românilor câte două ore, de luni până sâmbătă, la cârma unui proiect de televiziune inedit pentru ea, un reality show matrimonial.

Vedeta îi ajută pe tinerii care se înscriu la „Mireasa” să își găsească jumătatea și să spună marele „DA” în fața ofițerului stării civile, în direct, pentru șansa de a câștiga o sumă frumoasă de bani – 40.000 de euro.
Cum este și normal, subiectul nelipsit din fiecare ediție a show-ului de la Antena 1 este viața în doi, armonia între partenerii de viață.

Uneori, prezentatoarea le dă concurenților exemple chiar din familia sa, oferind, în același timp, mici detalii despre soțul și cei doi copii ai săi.

„De cine eram îndrăgostită la 18 ani? De primul meu prieten.

Un băiat cu cinci ani mai în vârstă că mine. Eram foarte îndrăgostită de el.
Nu-mi stătea gândul la carte.

De-asta am și picat la facultate. Iar când am plecat în București pentru jobul pe care mi l-a oferit Antena 1, eu trebuia să mă mărit.
Aveam un logodnic care mă ceruse de nevasta de la mama.
Era totul stabilit. Inelul dat. N-a mers. El a rămas acolo.

A încercat să găsească ceva de lucru pe-aici, n-a reușit și s-a terminat!”, spunea, cu mulți ani în urmă, Simona Gherghe pentru revista Felicia.

Nu uita să distribui acest articol și prietenilor tăi!