Florin Dumitrescu, mesaj neașteptat după ce a semnat cu Pro TV: “Cine ne cunoaște știe că suntem sinceri”

Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au părăsit Antena 1 în mijlocul unui scandal intens. După demisia lor, a urmat un conflict public cu producătorii, care a inclus chiar procese în instanță. Cu toate acestea, cei trei bucătari și-au găsit un nou început la Pro TV și se întorc la emisiunea MasterChef.

Florin Dumitrescu a surprins pe mulți cu un mesaj neașteptat. Juratul MasterChef pare să se simtă mai bine ca niciodată și a decis să își petreacă timp de calitate alături de soția sa, Cristina.

După plecarea lor tumultoasă de la Antena 1, cei trei bucătari și-au găsit un nou cămin la Pro TV, revenind în echipa MasterChef. Această veste a fost primită cu bucurie de către fanii emisiunii, care îi așteptau cu nerăbdare întoarcerea.

Florin Dumitrescu a vorbit deschis despre scandalul cu Antena 1

Chiar dacă se simte într-o perioadă foarte bună acum, Florin Dumitrescu a ales să vorbească deschis și despre scandalul cu Antena 1. El a relatat în detaliu toată situația, inclusiv faptul că a fost implicat în patru procese, iar el și colegii săi nu și-au primit salariile.

Florin Dumitrescu nu a ezitat să își exprime frustrarea: „Este incredibil! Este o situație toxică! După o viață petrecută departe de conflicte și probleme legale, mă găsesc acum în mijlocul a patru procese în instanță, dintre care unul a fost inițiat chiar de noi. Am învățat multe din această experiență în lumea justiției și am înțeles că hârtiile suportă orice, dar chiar și așa, încep să îmi fie teamă că situația va escalada. Poate ar fi bine să filmez orice interacțiune și să am GPS-ul activat tot timpul, căci pare că asta este singura opțiune rămasă. Îmi doresc tuturor sănătate și să găsească în cele din urmă calea bună!”

Leave a Comment

Sorin Bontea, rețetă de pască fără aluat: „Nu e complicat și e foarte rapidă”. Secretele pentru cel mai bun desert de pe masa de Paște

Iată rețeta de pască fără aluat, prezentată de chef Sorin Bontea, un desert iubit de români în timpul sărbătorilor de Paște. Acest desert, asemănător cu cheesecake-ul, este ușor de preparat și nu necesită aluat.

Ingrediente:
– 700 g brânză de vaci
– 400 g smântână
– 4 ouă
– Coaja și zeama de la 1 lămâie
– 100 g griș
– 50 g făină
– 250 g zahăr
– 2 pliculețe zahăr vanilat
– 2 lingurițe esență de vanilie
– 200 g stafide
– 80 g unt

Mod de preparare:
1. Începeți prin a preîncălzi cuptorul la 160°C și ungiți o tavă rotundă de copt cu unt și presărați făină.

2. Într-un bol mare, bateți ouăle împreună cu zahărul timp de două minute, până când obțineți o compoziție omogenă.

3. Adăugați brânza de vaci, smântâna, untul moale, esența de vanilie, coaja și zeama de lămâie. Amestecați bine până la omogenizare.

4. Adăugați făina și grișul treptat, amestecând continuu, pentru a evita formarea cocoloașelor.

5. Incorporați stafidele hidratate în compoziție.

6. Turnați amestecul în tava pregătită și dați la cuptor pentru aproximativ o oră sau până când pască capătă o culoare aurie și o consistență fermă.

7. După ce este gata coaptă, lăsați pasca să se răcească în tavă timp de cel puțin o oră.

8. Odată răcită, puteți tăia pască în felii și servi simplă sau presărată cu zahăr pudră și fructe proaspete.

Această rețetă simplă și delicioasă de pasca fără aluat este perfectă pentru a fi savurată alături de familie și prieteni în timpul sărbătorilor pascale.

Leave a Comment