Cântăreața de muzică populară s-a supus…

Cornelia Rednic, cunoscuta cântăreață de muzică populară, a trecut prin mai multe schimbări fizice de-a lungul anilor, fiind nemulțumită de aspectul ei. Într-un moment dat, a ajuns să-și pună sănătatea în pericol din cauza unei diete drastice.

Cu toate acestea, peste ani, a reușit să găsească echilibrul necesar și să se declare mulțumită de aspectul său. Aceasta a fost o călătorie dificilă, marcată de provocări și lecții învățate.

Acum câțiva ani, Cornelia Rednic a recunoscut că a urmat o dietă drastică, fără să solicite sfatul unui specialist. Deși a reușit să slăbească considerabil, starea sa de sănătate s-a deteriorat. A ajuns să cântărească doar 50 de kilograme, dar a resimțit amețeli, slăbiciune și, mai grav, pierderea părului.

„Mă înfometam. După ce am slăbit, nu mă mai recunoșteam. Aveam senzația că ochii îmi ies din cap, că urechile îmi sunt exagerat de evidente. Mă simțeam neplăcut. Regimul meu consta în mere, morcovi, iaurt și, atunci când simțeam foamea, mâncam portocale. Nu am discutat cu niciun nutriționist, ceea ce a fost o greșeală. După trei luni, mă simțeam epuizată și mi-a căzut părul. Slăbisem atât de mult, ajunsesem la aproximativ 50 de kilograme, însă nu mă mai regăseam. Nu îi recomand nimănui ce am făcut eu”, a povestit artista într-un interviu pentru Libertatea, acum ceva timp.

Norocul a fost că în cele din urmă a găsit o cale mai sănătoasă de a-și atinge obiectivele. A început să facă sport și să-și echilibreze porțiile de mâncare, sub îndrumarea unui antrenor fitness. Astfel, a reușit să slăbească în mod sănătos și să obțină rezultatele dorite.

Acum, Cornelia Rednic se bucură de o siluetă armonioasă, o talie subțire și o stare de sănătate de fier. „Am început să iubesc sportul și acum, dacă ratez o săptămână de antrenamente, îmi lipsește foarte mult. Se întâmplă să merg la antrenament și la unsprezece seara”, a mărturisit artista recent.

De ce nu a devenit încă mamă este o altă întrebare frecventă la care Cornelia Rednic și soțul ei, Lupu Rednic, trebuie să răspundă. Cu toate că mulți sunt curioși, Lupu Rednic a explicat că pur și simplu nu a simțit că momentul este potrivit. „Dacă este voia lui Dumnezeu, vom avea și un copil. Până acum, momentul nu a sosit”, a răspuns Lupu Rednic în legătură cu această întrebare.

Leave a Comment

Ardei umpluți, de POST

Prepararea unui preparat delicios, chiar și în perioadele de post, este mai simplă decât ai crede. Astăzi vă prezentăm o rețetă de ardei umpluți de post care nu doar că este ușor de realizat, dar rezultatul este atât de savuros încât va satisface chiar și cele mai exigente papile gustative.

Ingrediente pentru Ardei Umpluți de Post:

  • 7-8 ardei grași de diferite culori
  • 500 g ciuperci proaspete
  • 100 g orez cu bob lung
  • 1 ceapă mare
  • 2 căței de usturoi
  • 1 morcov mare
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 1 legătură de pătrunjel proaspăt
  • 100 ml piure de roșii
  • Sare și piper după gust

Instrucțiuni de Preparare:

Pregătirea Ardeilor: Începeți prin a tăia partea de sus a fiecărui ardei (capacele) și îndepărtați semințele cu atenție. Folosiți o linguriță pentru a curăța interiorul ardeilor, având grijă să nu-i deteriorați.

Prepararea Umpluturii: Încingeți uleiul de măsline într-o tigaie largă. Adăugați ceapa tocată fin și usturoiul pisat și căliți până ceapa devine translucidă. Adăugați ciupercile tăiate cubulețe și amestecați bine până când ciupercile se înmoaie și își schimbă culoarea.

Amestecul de Umplutură: În tigaia cu ciuperci, adăugați aproximativ 2-3 linguri din piureul de roșii, orezul spălat în prealabil, morcovul ras, pătrunjelul tocat mărunt, sare și piper după gust. Amestecați bine până când toate ingredientele sunt bine combinate.

Umplerea Ardeilor: Umpleți fiecare ardei cu amestecul pregătit, având grijă să nu-i umpleți prea tare pentru a lăsa loc orezului să se extindă în timpul coacerii.

Coacerea Ardeilor: Așezați ardeii umpluți într-o tavă termorezistentă. Combinați apa cu restul de piure de roșii și turnați amestecul în tavă, până la jumătatea înălțimii ardeilor.

Coacerea în Cuptor: Introduceți tava în cuptorul preîncălzit la 160 de grade Celsius și coaceți timp de 70-80 de minute. Pe parcursul coacerii, întoarceți ardeii o dată pentru a se rumeni uniform.

Servirea: Serviți ardeii umpluți calzi, alături de mămăligă și presărați cu puțin mărar proaspăt pentru un plus de gust și aromă.

Această rețetă de ardei umpluți de post este nu doar sățioasă, dar și plină de arome, fiind ideală pentru zilele în care doriți să vă răsfățați cu ceva special, dar totodată sănătos. Poftă bună și spor la gătit!

Leave a Comment