Andreea Raicu a făcut, recent, dezvăluiri surprinzătoare despre începutul carierei sale la Pro TV, când, la doar 19 ani, a ajuns coprezentatoare în matinalul „Ora 7, bună dimineaţa”, alături de Andi Moisescu. Deşi astăzi legătura dintre ei este una de prietenie sinceră – la fel ca cea pe care o are cu Virgil Ianțu, Roxana şi fetiţa lor – primele luni petrecute împreună au fost marcate de tensiuni neaşteptate.
„Eu eram noua în echipă, iar el era deja «starul» matinalului. În momentul în care am fost adusă ca parteneră de platou, atitudinea lui a fost destul de răutăcioasă. În fiecare zi ajungeam acasă în lacrimi, gândindu‑mă că nu mai vreau să continui”, a povestit Andreea în podcast‑ul „Gând la gând cu Teo”. Cu toate acestea, după aproximativ trei ani în care a făcut fashion şi lifestyle în cadrul emisiunii, prezentatoarea şi-a găsit locul şi a ales să se retragă din televiziune pentru a-şi concentra energia asupra proiectelor personale.
În aceeaşi discuţie, Andreea a vorbit şi despre obiceiurile sale alimentare, dezvăluind că, după 15 ani de dietă vegetariană, a simţit, brusc, nevoia să reintroducă carnea în alimentaţie – însă doar ocazional. Vedeta evită, pe cât posibil, zahărul, glutenul şi lactatele, nu din cauza unei boli diagnosticate, ci pentru că a descoperit că îi provoacă disconfort digestiv. „Nu am o afecţiune gravă, dar am intoleranţe care mă fac să mă simt balonată. Încerc să reduc glutenul şi lactatele la minim şi să renunţ aproape complet la zahăr”, explică ea.
În schimb, dieta Andreei Raicu este bogată în alimente integrale: fructe proaspete, nuci, seminţe şi legume pe tot parcursul zilei. „Mănânc încontinuu, dar aleg lucruri care îmi hrănesc corpul şi îmi dau energie”, adaugă vedeta, mărturisind că această abordare i‑a schimbat semnificativ starea de bine.