Alexia Eram și Mario Fresh s-au separat?! Alexia surprinsă într-o cafenea din București, gestul lui Mario stârnind speculații printre fanii cuplului

Alexia Eram și Mario Fresh, unul dintre cele mai populare cupluri din showbiz-ul românesc, au stârnit speculații după ce artistul a decis să șteargă toate fotografiile de pe profilul său de Instagram, inclusiv cele cu Alexia Eram. Gestul său a provocat un val de întrebări și a ridicat semne de întrebare cu privire la starea relației lor. În urma acestui incident, Alexia Eram a fost surprinsă într-un moment neașteptat de reflecție și posibilă neliniște.

Într-una dintre rarele apariții publice recente, fiica cunoscutei prezentatoare Andreea Esca a fost văzută la o cafenea din București, însoțită de fratele său, Aris, și de o prietenă. Chiar dacă compania părea să fie plăcută, starea influenceriței nu părea să reflecte bucuria obișnuită, dând naștere la mai multe speculații despre starea ei emoțională actuală.

Incidentul s-a desfășurat în jurul mașinii lui Alexia Eram, descrisă drept un „dulap mergător”, plină de cutii și haine. Într-un gest care ar putea fi interpretat ca nerespectarea regulilor de circulație, Alexia a parcat vehiculul pe trecerea de pietoni cu luminile de avarie aprinse, în timp ce fratele ei și prietena lor s-au ocupat de reorganizarea spațiului din mașină.

Această scenă ilustrează o fațetă mai puțin ordonată a vieții influenceriței, confirmând chiar și declarațiile anterioare ale acesteia despre tendințele sale dezordonate, în contrast evidențiat cu personalitatea descrisă a lui Mario Fresh ca fiind una ordonată și meticuloasă. „Mario este foarte organizat și ordonat, eu nu, îmi mai las blugii pe canapea”, spunea Alexia Eram.

Leave a Comment

Cine sunt părinții Danei Budeanu. Tatăl ei a avut probleme cu legea, în urmă cu câțiva ani

Toată lumea îl cunoaște pe Dana Budeanu, dar puțini sunt cei familiarizați cu familia sa. Cine sunt părinții celebrului creator de modă?

Dana Budeanu, recunoscută pentru sinceritatea sa, a captat atenția întregii țări, dar puțini sunt cei care cunosc în profunzime familia sa.

Tatăl ei se numește Adrian Guțilă și a fost implicat într-un incident controversat legat de acuzații de corupție în legătură cu activități în Irak. Mama ei, Lucreția Guțilă, este arhitectă, iar informațiile despre ei sunt destul de rare.

Există speculații că Dana Budeanu și mama sa nu au o relație strânsă și că evită să fie văzute împreună. Totuși, într-un mesaj pe rețelele sociale, Dana Budeanu a contrazis aceste zvonuri, exprimându-și aprecierea și admirația pentru părinții săi și pentru felul în care au influențat-o pozitiv în viață.

Leave a Comment