Patrick, uimit de refuzul Alexandrei: „Peste noapte te-ai schimbat”. Tânăra explică motivele

În ultima vreme, Alexandra părea să se apropie tot mai mult de Patrick și să își îndepărteze atenția de la Gagea. Totuși, acum bruneta a luat o hotărâre radicală de a-l respinge pe Patrick.

Reacția lui Patrick după respingerea din partea Alexandrei
În fața colegilor lor din „Casa iubirii”, Alexandra și-a exprimat hotărârea, iar Patrick a fost evident surprins să vadă că interesul Alexandrei pentru el s-a diminuat: „Decizia pe care ai luat-o m-a deranjat un pic”.

Alexandra nu a înțeles de ce a fost atât de afectat Patrick: „De ce te-ai simțit deranjat? Ai fost prezent și la gala”.

Patrick i-a spus Alexandrei că a fost dezamăgit profund de decizia ei de a se distanța de el: „Mă așteptam la altceva…( ) Într-o noapte, lucrurile s-au schimbat brusc”.

Alexandra a contrazis-o pe Patrick și i-a explicat că a reflectat serios înainte de a lua hotărârea: „Nu iau decizii pripite. Am analizat totul și am decis că nu se mai poate continua. Am văzut clar cum au stat lucrurile în săptămâna respectivă, iar dansul a fost momentul decisiv”.

De ce a început Alexandra să respingă avansurile lui Patrick
Câteva ediții în urmă, Patrick și Alexandra au avut un dans senzual în care au fost foarte apropiați. După aceea, Alexandra a realizat că situația a luat o turnură pe care nu dorea să o urmeze mai departe, motiv pentru care a decis să pună capăt apropierea lor.

Deși nu a explicat clar motivul pentru care a luat această hotărâre, gestul său sugerează că nu dorește să rănească sentimentele lui Gagea, față de care încă ar putea simți ceva.

Leave a Comment

Unde va fi înmormântată actrița Ileana Stana Ionescu. Motivul pentru care funerariile celebrei actrițe se vor amâna. „Nu știm când va avea loc înmormântarea.

Actrița Ileana Stana Ionescu a încetat din viață la vârsta de 87 de ani acum două zile. Ea lasă în urmă un soț și un fiu profund îndurerați de pierderea suferită.

Laura Burducel a raportat că celebra actriță, cunoscută pentru contribuțiile sale deosebite în teatrul și cinematografia românească, a fost plânsă de întreaga comunitate artistică din România. Colegii ei au transmis mesaje de condoleanțe și încurajare familiei.

Decesul Ilenei Stana Ionescu a fost cauzat de mai multe probleme de sănătate, inclusiv de multiple comoții cerebrale. Aceasta fusese spitalizată începând din luna iunie din cauza acestor probleme.

Soțul ei, profund afectat de dispariția partenerei sale de viață după 70 de ani de căsnicie, se pregătește acum pentru înmormântare. Fiul lor, Andrei Manuel Ionescu, care locuiește în Statele Unite de mai mulți ani, nu a putut fi prezent în România imediat după vestea tragică.

Întrucât fiul lor se întoarce în țară pentru a-și conduce mama pe ultimul drum, ceremonia de înmormântare a Ilenei Stana Ionescu a fost amânată pentru a-i permite să fie prezent.

“Ileana mea a murit azi dimineață. Nu a fost deloc bine în ultima perioadă din cauza problemelor de sănătate. Nu am putut să-mi iau rămas bun de la ea. Săraca, nici măcar nu m-a mai recunoscut”, a declarat Andrei Ionescu pentru Click!.

Înmormântarea va avea loc la cimitirul Bellu Catolic, iar cei care doresc să îi aducă un ultim omagiu celebrei actrițe pot veni mâine, între orele 10:00 și 14:00, la capela cimitirului Bellu Catolic.

Ileana Stana Ionescu va rămâne mereu în amintirea colectivă pentru cariera ei de excepție și pentru rolurile care au consacrat-o în lumea artistică.

Leave a Comment