Cât costă un borcan de zacuscă, dulceață de ardei iuți sau de portocale, preparatele Gabrielei Cristea. „Tot borcanul îmi vine să-l mănânc.”

Gabriela Cristea, faimoasa prezentatoare TV, și-a împărtășit pasiunea pentru preparatele casnice deschizându-și propria afacere din cămara sa plină de bunătăți. Pe lângă cariera sa în televiziune, Gabriela Cristea rămâne activă și în mediul online, menținând o legătură strânsă cu urmăritorii ei. În afară de afacerea sa cu haine, vedeta a îmbrățișat și domeniul produselor artizanale, despre care a vorbit cu entuziasm.

Dulceață de ardei iuți, de portocale, zacuscă de vinete sau de fasole sunt doar câteva dintre deliciile pe care Gabriela Cristea le-a prezentat și degustat din borcanele ei. Aceste produse sunt realizate cu dragoste și pricepere acasă, fiind apreciate pentru aromele lor autentice și gustul inconfundabil.

Gabriela a făcut o incursiune în universul gustos al preparatelor sale, prezentându-le cu pasiune și savurându-le alături de cei interesați. De la zacuscă bogată în legume și condimente, la dulceața fină de portocale sau cea îndrăzneață de ardei iuți, fiecare produs este realizat cu atenție la detalii și respect pentru tradiție.

În ceea ce privește prețurile, un borcan de zacuscă de vinete sau de fasole este disponibil la prețul de 33,50 lei, în timp ce dulceața de ardei iuți costă 26,50 lei. Pentru iubitorii de arome rafinate, dulceața de portocale este disponibilă la prețul de 28,50 lei pe borcan. Aceste delicii din cămara Gabrielei Cristea sunt o modalitate perfectă de a aduce acasă gustul autentic al preparatelor tradiționale, pregătite cu pasiune și talent.

Leave a Comment

Cum faci sarmale delicioase fara carne

Astăzi vă vom învăța cum să pregătiți sarmale de post în foi de varză.

**Ingrediente:**

– 1 varză murată mare
– 450 g ciuperci champignon
– 1 morcov mediu, dat pe răzătoarea fină
– 1 felie mică de țelină dată pe răzătoarea fină
– 1 ceapă mare tocată fin
– 130 g orez
– 300 ml suc de roșii
– 3 linguri pastă de roșii
– 1-3 frunze de dafin
– 1 linguriță cimbru uscat
– 1/2 legătură de pătrunjel verde tocat mărunt
– sare
– piper proaspăt măcinat
– boabe de piper
– 2 ramuri de cimbru
– 1 praf de oregano
– 2-3 linguri de ulei
– apă fiartă

**Mod de preparare:**

1. Călim ceapa tocată mărunt în 2-3 linguri de ulei până devine sticloasă. Adăugăm apoi jumătate din morcovul ras și le călim împreună încă 1 minut.

2. Punem ciupercile tocate mărunt peste acestea și continuăm să le călim până se înmoaie puțin. Adăugăm orezul bine spălat și scurs, cimbrul, sare, piper și pătrunjelul tocat mărunt.

3. Mai ținem pe foc încă 1-2 minute. Luăm o frunză de varză în mână și punem compoziția de ciuperci cu orez – cam o lingură – pe lățimea frunzei, astfel încât să ne rămână 2 cm la un capăt și la celălalt al frunzei.

4. Rulăm sarmaua și introducem capătul îngust înăuntru pentru a nu se desface sarmalele când le fierbem. Câteva frunze de varză le tăiem julien și le punem pe fundul oalei împreună cu restul de morcov ras și țelină rasă fin.

5. Amestecăm sucul cu pasta de roșii și punem 1/3 din cantitate peste varza julien, apoi începem să aranjam sarmalele cu ciuperci și orez, adăugând pentru acestea crenguțe de cimbru și presărând puțin oregano uscat.

6. Când terminăm de aranjat sarmalele, turnăm restul de suc de roșii, mai punem un rând de varză tăiată julien și boabele de piper. Adăugăm uleiul și apa fierbinte până la nivelul sarmalelor. Fierbem în jur de 30 de minute la foc mediu-mic cu capacul pus și având grijă să completăm cu apă, dacă este nevoie. După acest interval, le dăm la cuptor pentru 45-50 de minute (în cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius). Se servesc calde.

Leave a Comment