Teo Trandafir și-a găsit o nouă casă! Iată unde a fost angajată după despărțirea de Kanal D

Teo Trandafir, prezentatoarea TV celebră, și-a schimbat direcția după încheierea producției emisiunii Teo Show, generând o golire în programul postului TV Kanal D. Reconfigurările majore planificate de conducerea trustului turcesc au dus la o decizie surprinzătoare pentru telespectatori, iar echipa de producție a emisiunii, împreună cu Teo Trandafir, au fost afectați de această schimbare bruscă.

Cu toate acestea, Teo Trandafir nu a părăsit complet Kanal D, ci a optat pentru o altă oportunitate în cadrul aceluiași post TV. Ea a luat drumul către Radio Impuls, unde va fi co-prezentatoare alături de Mihai Hînda în emisiunea “Bară la bară”, ce va fi difuzată de luni până vineri, între orele 16:00 și 19:00. Legătura de prietenie îndelungată dintre cei doi a constituit motivul principal al acestei alegeri, iar acum sunt încântați să înceapă această nouă colaborare.

Anunțul acestei schimbări a fost făcut de CANCAN.RO la sfârșitul lunii august, iar Teo Trandafir a confirmat ulterior că va face parte din echipa Radio Impuls.

“Este o adevărată bucurie să prezint o emisiune la radio alături de Mihai Hînda! Ne cunoaștem de multă vreme, suntem prieteni, iar sincronizarea noastră este esențială pentru a oferi ascultătorilor noștri o atmosferă plină de energie și relaxare. Abia așteptăm să începem această călătorie minunată împreună, de luni până vineri, de la ora 16:00, la Radio Impuls”, a declarat Teo Trandafir.

Începând din săptămâna viitoare, Teo Trandafir va fi prezentă la radio în fiecare zi. “Faptul că vom putea fi alături de Teo Trandafir în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 16:00 și 19:00, va fi cu siguranță unul dintre cele mai frumoase proiecte realizate în cei 10 ani de radio. Vom avea invitați, premii, hituri și multe alte surprize pentru ascultătorii noștri! Suntem nerăbdători”, a transmis și Mihai Hînda.

Leave a Comment

Copilul din imagine a ajuns cel mai iubit actor în România!. Nu a terminat niciodată liceul, însă ne-a cucerit cu talentul său

Copilul din imaginea de mai sus a devenit unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România! Chiar dacă nu a absolvit niciodată liceul, talentul său scenic l-a propulsat către vârfuri remarcabile. În plus, nu a căutat niciodată faima sau bogăția ca scop principal. Te-ai gândit cine ar putea fi?

Este recunoscut în întreaga lume drept unul dintre cei mai apreciați actori
Te-ai regăsit în imaginea tânărului prezentată mai sus? Astăzi, în vârstă de 56 de ani, el este considerat unul dintre cei mai iubiți actori de pe glob și a jucat în unele dintre cele mai remarcabile filme din industria cinematografică de la Hollywood. Cariera lui continuă să strălucească, însă drumul său nu a fost lipsit de încercări. Este vorba despre Keanu Reeves, una dintre cele mai valoroase figuri din lumea filmului.

Viața sa ar putea fi descrisă ca un scenariu dramatic! A suferit mult, însă totuși a devenit unul dintre cei mai de seamă actori de la Hollywood. Keanu Reeves a avut o carieră remarcabilă în cinematografie și a interpretat personaje precum Ted Logan, Johnny Utah, Jack Travern sau Neo.

Copilăria tristă a lui Keanu Reeves
Keanu Reeves s-a născut în Beirut, Liban, dintr-o mamă britanică și un tată de origine chineză și hawaiiană. Din păcate, a fost nevoit să se mute în Australia, apoi în SUA și să se stabilească în cele din urmă în Toronto, Canada. După divorțul părinților săi, Keanu a povestit că tatăl său l-a abandonat. Mai mult decât atât, acesta a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru posesie de heroină și cocaină. Ulterior, mama sa s-a recăsătorit de trei ori.

„Relația dintre mine și tatăl meu este plină de suferință și tristețe…” a mărturisit Reeves într-un interviu acordat revistei Rolling Stone.

Nu a absolvit liceul
În plus, actorul a recunoscut că a avut dificultăți la școală din cauza dislexiei, o condiție care îi afectează capacitatea de a citi și a scrie corect și fluent. Colegii săi îl porecleau “Zidul”. A urmat patru licee diferite și chiar a fost exmatriculat de la unul dintre ele. Din acest motiv, a ales să abandoneze școala fără a obține o diplomă de liceu. În adolescență, visul său de a deveni jucător profesionist de hochei pe gheață a fost zădărnicit de o accidentare.

„A fost o perioadă dificilă. Am urmat patru licee în cinci ani. Aveam rezultate bune la învățătură, mă descurcam la engleză și la scris creativ. Făceam parte din echipa de șah”, a povestit celebrul actor.

Leave a Comment