Kate Middleton, detaliul dureros la ziua Regelui Charles: Ce s-a întâmplat când Prințesa de Wales a coborât din trăsura regală

Puțini au observat o schimbare semnificativă în aspectul lui Kate Middleton când aceasta a apărut recent la Ziua Regelui Charles. Deși Kate a fost prezentă la evenimentul “Trooping the Colour” pe 15 iunie, făcându-și prima apariție publică de la diagnosticarea ei cu o boală gravă, discursul său nu a inclus detalii despre starea ei de sănătate, ci doar o mențiune generală despre cum se simte mai bine decât în ​​trecut.

Impecabil îmbrăcată într-o rochie semnată Jenny Packham, Kate strălucea în timp ce mergea alături de familia ei, inclusiv copiii, într-o trăsură trasă de cai. Zâmbetul său luminos a însoțit întreaga paradă, dar era evidentă o subtilă schimbare fizică cauzată de tratamentul pe care îl urmează împotriva bolii.

Un moment de ezitare discret a marcat coborârea ei din trăsură, probabil din cauza efectelor chimioterapiei, dar și-a revenit rapid, demonstrând determinarea ei de a participa la eveniment în ciuda dificultăților.

Într-un mesaj emoționant transmis înainte de eveniment, Kate a vorbit despre lupta ei cu boala, exprimând recunoștința pentru sprijinul primit și determinarea de a face față provocărilor cu răbdare și încredere. Ea a menționat că va continua tratamentul pentru câteva luni și speră să poată reveni treptat la îndatoririle sale publice. Mesajul ei a adus un val de empatie din partea publicului și a admiratorilor săi, care au răspuns cu susținere și încurajare.

Evenimentul a subliniat nu doar angajamentul lui Kate față de familia regală și datoria sa publică, dar și reziliența ei în fața unei boli dificile. Prezența ei la “Trooping the Colour” a fost apreciată ca un gest puternic de curaj și determinare într-o perioadă personală dificilă.

 

 

Leave a Comment

Fata lui Irinel Columbeanu, dezvăluiri în premieră despre relația cu tatăl ei. ❤️ Ce a moștenit de la fostul afacerist

Irina Columbeanu a vorbit pentru prima oară despre legătura specială pe care o are cu tatăl ei, Irinel Columbeanu. Într-un interviu acordat recent, ea a împărtășit ce a învățat de la fostul afacerist.În premieră, fiica lui Irinel Columbeanu a discutat despre relația ei cu tatăl celebru și despre lecțiile pe care le-a preluat de la el.

Irina Columbeanu, în vârstă de 17 ani, a revenit în România pentru o scurtă vizită și s-a reîntâlnit cu tatăl ei, Irinel Columbeanu, după o absență de aproape patru ani. Întâlnirea lor a fost extrem de emoționantă, iar magnatul s-a arătat profund fericit să-și revadă fiica.Tânăra trăiește în Malibu, California, alături de mama ei, Monica Gabor, și de noul soț al acesteia. Ea descrie viața ei din America ca fiind “de vis” și este foarte recunoscătoare pentru oportunitățile oferite acolo.

Revederea dintre Irina și Irinel Columbeanu a fost un moment mult așteptat pentru amândoi. Irinel a întâmpinat-o cu flori la aeroport, după o călătorie extenuantă de 24 de ore.După întâlnirea lor, cei doi au acordat un interviu pentru WOWnews, unde au discutat despre relația lor și despre emoțiile pe care le trăiesc în această perioadă.

Întrebată despre o calitate pe care a moștenit-o de la tatăl său, Irina a reflectat cu delicatețe: “Am moștenit iubirea pentru învățătură, pentru că tatăl meu este o persoană foarte inteligentă și mereu învață lucruri noi. Am învățat și eu să nu încetez niciodată să învăț și să fiu deschisă către informații noi.”

Înainte ca Irina să ajungă în țară, Irinel a dezvăluit câteva detalii despre viața personală a fiicei sale, menționând că aceasta își dorește să devină neurochirurg și că se află într-o relație frumoasă cu un tânăr francez.Întrebat despre ce calități consideră că a moștenit Irina de la el, Irinel a menționat: “Memoria și talentul pentru limbi străine.” De la fosta sa soție și mama Irinei, Monica Gabor, el crede că fiica lor a moștenit “iubirea pentru lumea modei”.Irina Columbeanu planifică să petreacă o săptămână în România, timp în care dorește să exploreze țara. Irinel Columbeanu a menționat că vor vizita Clujul, unde fiica sa va participa la Tiff.

Leave a Comment