Simţi o puterea negativă asupra ta? Nu te poți concentra și nu-ți iese bine nimic? Îți merge totul pe dos? Părintele Argatu te învaţă ce să faci!

Simți cum o energie negativă te învăluie? Ai dificultăți în a-ți concentra atenția și totul pare să meargă prost? Părintele Argatu îți oferă îndrumare și susținere! Iată o rugăciune pentru eliberarea de influențe malefice:

„Doamne Dumnezeul nostru, izvor al puterii și al vindecării, te implorăm să dăruiești sănătate și vindecare celor suferinzi, să hrănești pe cei înfometați, să îmbraci și să adăpostești pe cei lipsiți de acestea, să oferi libertate celor înrobiți, să acorzi iertare de păcate tuturor. Te rugăm, Doamne, să aduci liniște și pace în lume și să ne ierți pe noi, cei greșiți.

Te implorăm, Doamne, să luminezi mințile liderilor lumii, să oprești pe cei ce caută să distrugă umanitatea, pentru ca pacea și armonia să domnească pe acest pământ sfânt al Tău.

Întărește-ne în credința Ta, alungă de la noi toate forțele malefice, atât cele evidente, cât și cele ascunse. Te rugăm să ne oferi tot ce consideri că ne este de folos, să fie voia Ta, nu a noastră.

Binecuvântat fie Numele Tău Sfânt în vecii vecilor. Amin.

Doamne, ne rugăm pentru cei ce nu găsesc timp să se roage, pentru cei ce au pierdut credința, pentru cei ce sunt lipsiți de speranță în Tine. Ne rugăm pentru cei săraci și pentru cei pentru care nimeni nu mai roagă. Și Te rugăm, Doamne, să-ți aduci aminte și de cei adormiți, pe care nimeni nu-i mai pomenște. Amin.”

(Preot Ilarion Argatu, 1913 – 1999)

Leave a Comment

Tragica moarte a faimoasei dresoare: Lidia Jiga a fost ucisă de tigrul Amur, cel cu care obișnuia să epateze într-o decapotabilă, prin București

La 7 noiembrie 1970, la ora 21:32, în mijlocul arenei Circului din Harkov, Lidia Jiga, celebra dresoare de feline mari (lei, tigri, pantere), a suferit o moarte tragică.

Maestrul Iosefini, directorul Circului de Stat în acea perioadă, a relatat evenimentul cutremurător în revista Flacăra, cunoscută în vremea comunistă.

Lidia Jiga, în timpul unui spectacol

Două femei din public au născut pe loc din cauza șocului

„La Harkov, în Uniunea Sovietică, steaua Lidiei Jiga, fata din Veneția de la poalele Făgărașului, apune pentru totdeauna. Numărul său de dresaj includea cinci lei (Ruslan, Osvald, Prinț, Niki și Gambus) și trei tigri (Bengal, Amur și Baghera). În seara zilei de 7 noiembrie, la al doilea spectacol, după matineu, când circul din Harkov era plin de spectatori veniți să aplaude artiștii români, la doar 5 minute după începerea dresajului, s-a produs accidentul fatal care avea să pună capăt vieții și carierei frumoasei dresoare”, scria Iosefini în Flacăra.

Conform relatării maestrului, imediat după primul truc, Lidia Jiga s-a întors către public pentru a mulțumi, dar cu spatele la animale. „În acel moment, leul Ruslan s-a repezit asupra ei, apucând-o de șold. Jetul de apă pornit la timp de către recuzitorul Gheorghe Chiriagos a silit leul să se retragă, dar Lidia Jiga s-a dezechilibrat și a căzut la pământ. În aceeași fracțiune de secundă, din apropierea victimei, a sărit tigrul Amur, aruncându-se asupra dresoarei, cu toată greutatea celor 200 de kilograme ale sale”.

Evident, mușcăturile l-au ucis pe loc pe faimosul dresoar.

Lidia Jiga, alături de tigrul Amur

„În arena goală, stropită abundent cu sânge, zăcea trupul sfâșiat al Lidiei Jiga. Două femei din public, martore ale scenei macabre, au născut pe loc; un bărbat în vârstă a rămas pironit pe fotoliul său, insensibil la agitația din sală: de groază. Inima i se oprise. Era ora 21:32. În mod ciudat și inexplicabil, ceasul din camera hotelului unde locuia Lidia s-a oprit și el la aceeași oră”, a mai scris Iosefini.

Mult mai târziu, colegii săi au povestit că Lidia Jiga își plăcea să traverseze Bucureștiul în mașina ei decapotabilă, în care, de obicei, se afla și tigrul Amur, de-a dreapta sa.

Leave a Comment