Florin Zamfirescu s-a retras: ,,Nu-mi mai e dor de nimic”

Fanii lui Florin Zamfirescu au fost cuprinși de tristețe în momentul în care celebrul actor român s-a retras din activitate la vârsta de 70 de ani. Cu toate că mulți îl iubeau și îl admirau pentru talentul său remarcabil, Zamfirescu a decis că este momentul să își acorde odihna binemeritată, refuzând orice idee de revenire pe scenă.

Pe lângă decizia sa de a se retrage, actorul a împărtășit și câteva schimbări semnificative din viața sa personală. A renunțat la vicii, inclusiv la alcool și tutun, la zece ani după ce a suferit un infarct, concentrându-se acum pe îngrijirea sănătății sale și pe urmarea unui tratament riguros prescris de medici.

Deși s-a retras din lumina reflectoarelor, Florin Zamfirescu se simte împlinit în special datorită faptului că are doi copii care îi continuă moștenirea artistică. Deși nu i-a îndrumat către lumea teatrului, aceștia au ales singuri să urmeze această cale, probabil inspirați de pasiunea și devotamentul tatălui lor.

În ciuda unor probleme de sănătate, inclusiv colesterol crescut, probleme cardiace și diabet, actorul se menține optimist și determinat să își păstreze starea de sănătate cât mai bună posibilă, urmând cu strictețe recomandările medicale și adoptând un stil de viață echilibrat.

Leave a Comment

Tichete sociale Paşte 2024. Începe distribuţia ajutoarelor băneşti. Atenţie, nu se pot cumpăra alcool şi ţigări!

Distribuția tichetelor sociale de Paște pentru anul 2024 începe joi și vizează sprijinirea românilor cu venituri reduse. Această inițiativă se adresează tuturor celor care au solicitat sprijin la direcțiile de protecție socială.

Suma de 125 de lei, sub formă de tichet, va fi acordată fiecărui beneficiar și poate fi utilizată exclusiv pentru achiziționarea produselor alimentare. Este important de subliniat că acești bani nu pot fi cheltuiți pentru achiziționarea băuturilor alcoolice sau a țigărilor.

Printre cei eligibili pentru acest sprijin financiar se numără românii care au un venit minim de incluziune, persoanele cu dizabilități severe, accentuate sau moderate, pensionarii cu venituri nete mai mici sau egale cu 1.450 de lei, precum și cei cu venituri nete cuprinse între 1.282 de lei și 1.450 de lei.

De asemenea, vor primi tichete sociale și persoanele cu vârsta peste 60 de ani care nu au nicio sursă de venit declarată.

Distribuirea tichetelor sociale se va face prin intermediul Poștei Române, începând cu data de 18 aprilie, în majoritatea localităților din țară. Un beneficiar poate primi doar un singur tichet, indiferent dacă se încadrează în mai multe categorii.

Suma alocată va ajunge la beneficiari cel mai târziu până pe data de 26 aprilie 2024, însă există o observație importantă: unii dintre beneficiari ar putea fi catolici, iar Paștele Catolic din 2024 se va sărbători pe data de 31 martie. Astfel, doar cei care urmează calendarul ortodox vor putea beneficia efectiv de acești bani, deoarece Paștele Ortodox este programat pentru 5 mai.

Leave a Comment