Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au decis. Designerul a dat vestea înainte de Paște: „Asta e cel mai important”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au luat o decizie clară în privința Sărbătorilor Pascale care se apropie rapid. Cei doi și-au planificat deja modul în care își vor petrece timpul alături de fiicele lor, Carolina și Raisa, însă nu împreună, ci în mod alternativ.

Planul lor pentru vacanța de Paște implică împărțirea timpului alături de fetițe în două etape distincte. În prima parte, micuțele vor fi alături de Alina Sorescu, iar în cea de-a doua parte, inclusiv în ziua de Paște, vor fi în grija tatălui lor, Alexandru Ciucu.

Alexandru Ciucu a dorit să sublinieze că le-a pregătit fiicelor sale mai multe surprize pe care este convins că le vor încânta și le vor aduce multă bucurie.

„Da, avem un plan pentru Paște, evident, cu familia, în primul rând. Am câteva surprize pentru fete, ele vor petrece anul acesta Paștele cu mine, adică efectiv ziua de Paște. Vacanța de Paște este împărțită în două jumătăți – prima jumătate la mami, a doua jumătate la mine, care include și ziua de Paște. Le-am pregătit niște surprize, dar nu o să le dezvălui acum. Vor fi niște surprize interactive, vom face lucruri împreună, asta e cel mai important. Nu sunt doar niște cadouri!”, a declarat Alexandru Ciucu, conform Cancan.ro.

În ceea ce privește divorțul lor, Alina Sorescu a dezvăluit că problemele dintre ea și fostul său partener erau existente de mult timp și că relația lor s-a deteriorat treptat de-a lungul anilor. Ea a subliniat că decizia de a divorța nu a fost luată brusc, ci a fost rezultatul unor dificultăți persistente.

„În primul și în primul rând, eu nu am depus această acțiune de divorț peste noapte, din senin. Problemele dintre noi, din păcate, existau de mulți ani. Chiar și voi, cei din presă, ați remarcat dificultățile din căsnicia noastră de-a lungul mai multor ani”, a explicat Alina Sorescu în emisiunea Exclusiv VIP.

În ceea ce privește afirmațiile lui Alexandru Ciucu că nu și-ar fi văzut fetițele timp de două luni, Alina Sorescu a negat ferm aceste acuzații. Artista a menționat că toate aceste declarații par a fi o coincidență și nu reflectă realitatea situației: „Aș vrea să subliniez că nu este adevărat că fetițele nu și-au văzut tatăl timp de două luni, aș avea multe de spus, dar nu…”.

Leave a Comment

Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași, dar a scăpat de brațul legii

După trecerea lui Costel Corduneanu, se speculează că afacerile interlopului au fost preluate de soția sa, Grațiela Corduneanu. Cei doi au fost căsătoriți aproape două decenii și au împreună trei copii. Deși partenera celui mai influent om din Moldova, femeia nu a scăpat de probleme. Neajunsurile penale ale văduvei lui Corduneanu au debutat într-o dispută dintr-o cafenea din Iași.

Luni, 15 aprilie 2024, Costel Corduneanu s-a stins la vârsta de 54 de ani, din cauza unor complicații cardiace anterioare. Liderul interlop a pierit pe patul unui spital din Târgu Mureș. Pe parcursul acestei perioade, când starea lui de sănătate s-a deteriorat, Grațiela Corduneanu, soția sa și mama copiilor săi, a preluat controlul asupra afacerilor sale. Cei doi sunt împreună de aproape două decenii, deși s-au căsătorit abia vara trecută.

Grațiela Corduneanu, văduva lui Costel Corduneanu, implicată în mai multe dosare penale
Fiu fiind alături de cel mai influent interlop din Moldova, Grațiela Corduneanu nu a fost ferită de necazuri cu legea. Numele ei apare ca inculpat, alături de alte trei femei, într-un dosar penal înregistrat în 2018 la Judecătoria din Iași. În 2015, văduva lui Corduneanu, împreună cu o altă femeie, a fost implicată într-un conflict anterior cu două surori, petrecut într-o cafenea din Palas Mall Iași. Confruntarea a dus la aruncarea farfuriilor, a paharelor și a sticlelor, la distrugerea meselor și la spargerea geamurilor. Costel Corduneanu se afla aparent și el în cafenea în momentul altercației.

Conform rechizitoriului din dosar: „S. M. s-a retras de la masa surorilor B., revenind împreună cu Cercel Maria Grațiela și a aruncat din nou spre B. I. A. cu un obiect. Cele două s-au luat de păr, îmbrâncindu-se, Cercel Grațiela intervenind pentru a o ține pe B. H. să nu intervină în favoarea surorii sale. A tras-o de păr și de haine, lovind-o peste față, moment în care B. H. a căzut”, se menționează în dosar, conform Fanatik.ro.

Grațiela Corduneanu a fost trimisă în judecată, alături de prietena sa, pentru săvârșirea infracțiunii de încăierare prevăzută de articolul 198 al.1 Cod penal, săvârșită în data de 06.05.2015. Infracțiunea se pedepsește cu închisoarea sau amendă penală, conform legii. Dosarul a fost prelungit de Judecătoria Iași până când faptele au fost prescrise, acordându-se 33 de termene. Astfel, la aproape 3 ani de la înregistrarea dosarului, termenul de prescripție s-a împlinit la data de 05.05.2021, ceea ce a însemnat înlăturarea răspunderii penale a inculpatelor.

Leave a Comment