Cea mai puternică rugăciune pentru îndeplinirea dorințelor –

Orice creștin adevărat trebuie să știe că există o rugăciune ce are puterea de a îndeplini orice dorință, cât timp este spusă corect! Ce trebuie să faci pentru ca rugămințile tale să fie auzite?

Orice creștin adevărat trebuie să știe că există o rugăciune ce are puterea de a îndeplini orice dorință, cât timp este spusă corect! Ce trebuie să faci pentru ca rugămințile tale să fie auzite?

Pentru a rosti cea mai puternică și mai eficientă rugăciune de îndeplinire a dorințelor trebuie să stai în fața unei icoane a Fecioarei Maria, de preferat cu o lumânare sfințită în mână, și să rostești următoarea rugăciune:

„Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu.

Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.

În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te implor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (aici se spune dorința).

Te implor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt balaurul care șade la picioarele tale.”

După ce ai terminat de rostit această rugăciune pentru îndeplinirea dorințelor, continuă cu „Tatăl nostru”, apoi cu rugăciunea:

„Bucură-te Marie, cea plină de Har, Domnul este cu Tine! Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul pântecului tău care a născut pe Mântuitorul sufletelor noastre Iisus Hristos. Sfântă Marie, Maica de Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoșii acum și în ceasul morții noastre. Amin.”

Leave a Comment

Un nou ciclon aduce în România lapoviţă, ninsori și vreme siberiană. ANM anunţă când scăpăm de urgie

Elena Mateescu, directorul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), a precizat că în următoarele două zile se va înregistra o vreme rece în întreaga țară, cu ploi generale și ninsori în zonele montane. Aceste condiții meteorologice nefavorabile vor persista până vineri, după care se va înregistra o creștere a temperaturilor începând de la sfârșitul săptămânii, odată cu încetarea ploilor.

Anunțul făcut de directorul ANM indică persistența vremii reci în România. Ninsorile vor domina în regiunile montane, la altitudini de peste 1.200 de metri, determinând acumularea locală a unui strat consistent de zăpadă. În nordul Moldovei și în estul Transilvaniei, este posibil să avem fenomene de precipitații mixte.

Informațiile meteorologice emise de ANM rămân valabile până vineri, ora 10:00, indicând precipitații în toate regiunile, cu cantități de apă cuprinse între 10 și 15 litri pe metru pătrat. În zonele Carpaților Meridionali, Transilvaniei și Munteniei, cantitățile de precipitații pot ajunge la 25-30 litri pe metru pătrat, cu posibile depășiri izolate de 40 de litri pe metru pătrat.

În București, se așteaptă aproximativ 10 litri de apă pe metru pătrat, iar temperaturile vor rămâne la niveluri relativ scăzute, cu maxime ce nu vor depăși 12-14 grade Celsius. Minimele, cel puțin în București, vor fi de aproximativ 4 grade Celsius, într-o atmosferă predominant închisă.

Perspectiva pentru viitor este îmbucurătoare, deoarece începând cu ziua de sâmbătă, temperaturile vor crește din nou, atingând valorile de 16-17 grade Celsius”, a subliniat Elena Mateescu.

Precipitațiile vor afecta întreaga țară, cu ninsori și lapoviță în regiunile montane. Jumătatea estică a țării este sub avertizare de vreme rea până mâine dimineață. Temperaturile vor scădea și mai mult, iar în unele zone maximele zilnice nu vor depăși 1-2 grade Celsius, a menționat Florinela Georgescu, director executiv ANM, într-o intervenție la Digi24.

“Traversăm o perioadă caracterizată de precipitații abundente, ceea ce era necesar pentru echilibrul ecologic. La altitudini de peste 1.700 de metri, vom avea lapoviță și ninsoare.

În cursul nopții de miercuri spre joi, este posibil să avem lapoviță și în zonele mai joase din Moldova sau estul Transilvaniei. De asemenea, se va înregistra o scădere a temperaturilor. Dacă astăzi temperaturile maxime se vor situa între 5 și 17 grade Celsius, în următoarele două-trei zile nu se vor depăși 12 grade Celsius, în special în vestul țării.

În Moldova, răcirea vremii va fi mai accentuată. În următoarele două zile, temperaturile vor fi cu puțin peste 1-2 grade Celsius în nordul și centrul Moldovei. De asemenea, vor fi temperaturi scăzute în Dobrogea, Muntenia și București, cu toate că vor fi ușor peste medie pentru această perioadă. Ne apropiem de normalitatea acestei perioade de tranziție”, a conchis Florinela Georgescu.

Leave a Comment