Vedeta și-a dorit ”ochi de pisică

Bianca Drăgușanu a făcut o nouă intervenție cosmetică în urmă cu două zile, optând pentru cantopexie, cunoscută și sub numele de “ochi de pisică”, la cabinetul ei preferat din Cluj.

Vedeta, cunoscută pentru apetitul său pentru schimbări estetice, a dorit să-și transforme aspectul ochilor, iar cantopexia i s-a părut alegerea perfectă. Procedura constă în ridicarea și alungirea ochilor cu ajutorul unor fire, și se realizează în doar câteva minute.

Rezultatele intervenției sunt vizibile imediat, iar Bianca Drăgușanu s-a arătat foarte încântată de schimbare. Imaginile postate pe contul ei de Instagram demonstrează transformarea, iar vedeta pare extrem de mulțumită de rezultate.

Cu toate acestea, Bianca Drăgușanu nu se oprește aici în ceea ce privește intervențiile estetice. Ea și-a exprimat dorința de a-și schimba silicoanele cu unele mai mici, considerând că este momentul pentru o astfel de modificare. Aceasta vizează o schimbare la nivelul bustului și speră să se simtă mai confortabil și mai atrăgătoare.

Fanii vedetei sunt obișnuiți cu surprizele ei frecvente în ceea ce privește aspectul fizic, iar Bianca Drăgușanu promite că nu se va opri aici, având în plan și alte intervenții care să-i completeze transformarea.

Leave a Comment

Cum i-a răspuns Cosmin Natanticu lui Emil Rengle, după ce a aflat că vrea să rămână însărcinat: “Îţi garantez că…”

Dezvăluirile lui Emil Rengle au stârnit o mare uimire în rândul publicului. Într-un interviu recent, dansatorul a mărturisit că își dorește să experimenteze maternitatea alături de partenerul său, un vis care a provocat o dezbatere aprinsă în mediul online.

Cu câteva luni în urmă, Emil Rengle a făcut publică relația sa cu noul său partener, fără să fie afectat de eventualele critici din partea opiniei publice. Mai mult, și-a exprimat deschis dorința de a întemeia o familie și de a deveni părinte.

Cosmin Natanticu, în calitate de persoană care a experimentat simularea durerilor nașterii în emisiunea Power Couple, și-a exprimat îngrijorarea față de dorința lui Emil Rengle de a rămâne însărcinat. El a transmis că experiența sa personală l-a convins că femeile sunt mai potrivite pentru această sarcină, dând exemplu intensitatea suferinței pe care a simțit-o în timpul experimentului. Natanticu a subliniat că aceste dureri sunt un aspect al maternității cu care bărbații nu ar trebui să se confrunte.

În ciuda opoziției, Emil Rengle își menține hotărârea de a-și urma visul de a deveni părinte. Cu toate că a întâmpinat și critici, dansatorul este ferm convins de decizia sa și nu se lasă influențat de părerile celor din jur.

Leave a Comment