Gabriela Lucuțar a făcut colivă la „Chefi la cuțite”. Cum arăta înainte să devină „Regina întunericului”

Gabriela Lucuțar, cunoscută și sub numele de „Regina Întunericului”, a făcut senzație în emisiunea „Chefi la cuțite” atunci când a prezentat celebra ei colivă. Jurații – Orlando Zaharia, Alexandru Sautner, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu – au fost uimiți de talentul ei culinar și i-au acordat toate cele patru cuțite, trimițând-o astfel în etapa următoare, bootcamp-ul. Totuși, Gabriela Lucuțar nu s-a mulțumit doar să își impresioneze jurații cu măiestria ei în bucătărie, ci i-a și șocat cu detalii din activitatea ei neobișnuită.

Gabriela Lucuțar, specializată în organizarea de înmormântări de lux, a sosit în platoul emisiunii și le-a pregătit juraților o colivă înmiresmată, cu foiță de aur. Încântată de reușita sa, pentru care a primit patru cuțite, concurenta nu s-a sfiit să împărtășească juraților detalii din viața sa profesională, cu care se mândrește.

„Am venit să îmi demonstrez abilitățile în specialitatea mea: coliva. Dragi chefi, pregătiți-vă! A venit Regina! Regina întotdeauna face lucruri spectaculoase. Vreau să o ornez cu zahăr aurit de 24 de karate. O să vă lase cu gura căscată, înțelegeți!”, a declarat concurenta înainte de a intra în platou pentru a-i întâlni pe jurați.

Ea le-a dezvăluit juraților că are o conexiune specială cu cei decedați pe care îi pregătește pentru înmormântare și că poate simți prezența lor în permanență. Desfășurându-și activitatea de îmbălsămare și machiaj, Gabriela petrece timp cu cei decedați înainte de înmormântare, asigurându-se că fiecare detaliu este perfect. Aceasta preferă să lucreze în liniște, adesea în timpul nopții, când simte că este mai aproape de acele spirite.

Mai mult decât atât, a explicat că atenția sa la detalii și angajamentul său în muncă o fac să fie cea mai bună în domeniu: pregătește colivă cu foiță de aur și o taie cu un cuțit decorat cu diamante. Poveștile sale au reușit să îngrozească jurații, în special pe chef Alexandru Sautner, care a fost vizibil afectat de ceea ce auzea.

„Eu am o conexiune cu ei. Spiritul lor este lângă mine. Trupul nu are nicio legătură cu sufletul. Sufletul este acolo, în preajma mea. Trei zile rămâne lângă trup, până în ziua înmormântării. Și eu, ca să nu îl sperii… Îi explic tot ceea ce fac. Sper că va fi mulțumit de munca mea”, a povestit „Regina Întunericului”, moment în care chef Sautner a devenit palid, speriat de ceea ce auzea.

Observându-i reacția, Gabriela a glumit: „Se sperie pentru că este mai în vârstă”.

„Nu, că nu-i vine ceasul, că eu știu când. Mai avem minim 30 de ani”, i-a răspuns ea, continuând: „Vă sperieți de mine?”

„De poveste și de dumneavoastră. Mă uit la dumneavoastră și mă îngrozesc puțin așa, mă panichez”, a mărturisit chef Sautner.

Leave a Comment

Sarah Dumitrescu vorbește despre greutatea numelui pe care îl poartă: „Doar cei puternici reușesc!“

Sarah Dumitrescu, fiica baschetbalistului Tiberiu Dumitrescu și a celebrei Anamariei Prodan, deschide sufletul și vorbește despre impactul pe care numele său îl poartă și sacrificiile pe care le-a făcut pentru a atinge excelența în sport.

La doar 24 de ani, Sarah a trăit o copilărie diferită, datorită devotamentului ei pentru baschet și călătoriile sportive peste hotare. Ea remarcă diferențele de mentalitate între sportul românesc și cel american și evidențiază influența pe care părinții ei au avut-o în parcursul său.

„Dragostea pentru baschet mi-a fost insuflată de tatăl meu, iar el a muncit alături de mine pentru a mă ajuta să ajung la vârf. Mama, de asemenea, m-a susținut în mod necondiționat. Sunt binecuvântată să am niște părinți extraordinari. Copilăria mea a fost diferită. Nu am cunoscut vacanțele, petrecerile cu prietenii sau momentele de relaxare. Fie eram în mijlocul unui campionat, fie cu echipa națională. Nu am avut luxul de a mă distra fără limite, ca un copil obișnuit. Dar știu că fără muncă și sacrificii nu există performanță. A trebuit să renunț la multe pentru a ajunge aici. Am realizat asta din timpul fraged, chiar dacă uneori am fost frustrată de părinții mei. Astăzi, le sunt recunoscătoare pentru că au avut curajul să mă îndrume și să mă sprijine în cariera și viața mea”, a mărturisit Sarah Dumitrescu.

Despre povara numelui său, Sarah recunoaște că fiind fiica Anamariei Prodan, a fost supusă unei presiuni suplimentare, dar și-a găsit forța în această moștenire familială.

„Numele mamei mele cântărește greu, este adevărat. Mama este o prezență puternică și o legendă. Am moștenit multe de la ea și sunt determinată să o fac mândră. Sunt Sarah Dumitrescu, nu doar fiica Anamariei Prodan. Am preluat de la mama mea forța de a merge înainte, mândria, demnitatea, loialitatea, și multe altele. Lumea are așteptări mai mari de la cei proveniți din familii cunoscute, dar trebuie să demonstrezi că meriți locul pe care îl ocupi. În sport, succesul vine doar prin muncă asiduă și determinare”, a subliniat fiica celebrei impresare.

Sarah a evidențiat, de asemenea, diferențele majore între baschetul american și cel românesc, remarcând că în America se pune accent pe performanță și randament, în timp ce în România sunt alte priorități.

„Diferențele sunt evidente, începând cu mentalitatea și până la abordarea sportului în sine. Am avut privilegiul să joc pentru Sepsi, unde managementul occidental și antrenorii extraordinari m-au ajutat să mă dezvolt. Mentalitatea în America este diferită. Acolo, accentul se pune pe performanță, nu pe aspecte superficiale. Este un mediu în care contează doar ceea ce faci pe teren”, a concluzionat Sarah Dumitrescu, reflectând asupra impactului numelui său în drumul său spre excelență.

Leave a Comment