Cine sunt părinții Danei Budeanu. Tatăl ei a avut probleme cu legea, în urmă cu câțiva ani

Toată lumea îl cunoaște pe Dana Budeanu, dar puțini sunt cei familiarizați cu familia sa. Cine sunt părinții celebrului creator de modă?

Dana Budeanu, recunoscută pentru sinceritatea sa, a captat atenția întregii țări, dar puțini sunt cei care cunosc în profunzime familia sa.

Tatăl ei se numește Adrian Guțilă și a fost implicat într-un incident controversat legat de acuzații de corupție în legătură cu activități în Irak. Mama ei, Lucreția Guțilă, este arhitectă, iar informațiile despre ei sunt destul de rare.

Există speculații că Dana Budeanu și mama sa nu au o relație strânsă și că evită să fie văzute împreună. Totuși, într-un mesaj pe rețelele sociale, Dana Budeanu a contrazis aceste zvonuri, exprimându-și aprecierea și admirația pentru părinții săi și pentru felul în care au influențat-o pozitiv în viață.

Leave a Comment

Gogoși de post, rețeta lui chef Sorin Bontea. Ies pufoase și delicioase și ai nevoie de doar câteva ingrediente

Chiar dacă la prima vedere nu pare, deserturile de post pot fi deosebit de delicioase, iar varietatea lor poate surprinde. Bucătarii pot demonstra o mare ingeniozitate în pregătirea lor sau pot apela la rețete simple, dar de impact, care ne aduc aminte de gustul dulce al copilăriei. Chef Sorin Bontea ne învață cum să preparăm pas cu pas un desert de post delicios, asemenea celor făcute acasă de mama.

Chef Sorin Bontea a dezvăluit pe rețelele de socializare rețeta pentru gogoși de post, prezentând fiecare pas în detaliu. De la ingredientele necesare până la rezultatul final, pofta îți crește doar uitându-te cum sunt preparate!

Rețeta pentru gogoși de post este simplă: 1 kg făină, 750 ml apă, 35 g drojdie proaspătă, 4 linguri zahăr, 1/2 linguriță sare și 4 linguri ulei de floarea soarelui. Toate aceste ingrediente se amestecă, se lasă la dospit, și voila, gogoșile sunt gata de savurat!

Aceste gogoși de post pot fi servite simplu, cu zahăr pudră presărat deasupra sau alături de dulceață, în funcție de preferințe. Pentru o savoare extra, le puteți servi cu un sos de ciocolată neagră topită (vegan, fără lapte) sau cu sos de caramel. Pentru o notă de diversitate și prospețime, puteți adăuga diverse toppinguri precum fulgi de cocos, nuci tocate, migdale feliate, sau fructe proaspete și uscate. Într-o zi de weekend, nimic nu se compară cu gustul nostalgic al gogoșilor pregătiți ca în copilărie, un deliciu potrivit pentru întreaga familie!

Și cum spune Chef Sorin Bontea, rețetele de post pot fi extrem de variate, iar un avantaj este că există multe alternative pentru ingrediente. Laptele de nuci, uleiul de cocos, siropul de agave și făina de migdale sunt doar câteva exemple de înlocuitori pentru ingrediente precum laptele, ouăle și untul.

Leave a Comment