Iată cum arată fiica lui Jean de la Craiova. Sabina, în vârstă de 23 de ani

Jean de la Craiova, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de muzică de petrecere din România, nu este doar un muzician de succes, ci și un tată mândru al unei fiice extraordinare. Sabina, în vârstă de 23 de ani, reușește să impresioneze nu doar prin frumusețea sa, ci și prin inteligența și dedicația față de studii. În ciuda popularității tatălui său, tânăra a ales să trăiască o viață mai retrasă, concentrându-se pe educație și dezvoltare personală.

### O familie împlinită

La 50 de ani, Jean de la Craiova se declară un bărbat împlinit atât pe plan profesional, cât și personal. Este căsătorit cu Paula de aproape 30 de ani, iar împreună au o fiică, Sabina, care îi aduce nenumărate motive de mândrie. Deși Sabina nu a ales să calce pe urmele tatălui său în industria muzicală, ea și-a găsit propria cale, punând educația pe primul loc.

### Sabina, o studentă eminentă

Fiica lui Jean de la Craiova este o tânără inteligentă și ambițioasă. Ea a absolvit școala nr. 79 „Academician Nicolae Teodorescu” din București, iar ulterior a terminat Colegiul Național „Ion Creangă”, alegând secția Matematică-Informatică. Performanțele sale la Bacalaureat au fost remarcabile, obținând nota 8,75 la Limba Română, 9,35 la Matematică și 9,2 la Biologie.

De-a lungul anilor de școală, Sabina a participat la numeroase concursuri de matematică, unde a obținut zeci de premii, demonstrându-și astfel pasiunea și talentul pentru această disciplină. În prezent, ea este studentă la o facultate de prestigiu, continuând să exceleze în domeniul academic.

### Relația specială dintre Jean și Sabina

Relația dintre Jean de la Craiova și fiica sa este una cu adevărat specială. Deși Jean este un artist ocupat, el a reușit întotdeauna să își facă timp pentru familia sa. Sabina și Jean au o legătură puternică și o comunicare deschisă, bazată pe respect reciproc.

Jean a mărturisit de multe ori că Sabina are ultimul cuvânt când vine vorba de vestimentația sa. Artistul recunoaște că îi cere mereu sfatul fiicei sale înainte de a pleca undeva, iar dacă Sabina nu este de acord cu alegerea sa vestimentară, ea nu ezită să îl corecteze. „Mie îmi iau hainele în grabă, dar ultimul cuvânt îl are fiica mea, Sabina. Mereu mă duc la ea și o întreb dacă sunt bine. Mă ceartă când nu mă încalț cum trebuie și îmi spune cu ce să înlocuiesc. Mă pune să fac cum zice ea că altfel râde lumea de mine”, a declarat Jean de la Craiova.

### Un exemplu de mândrie paternă

În urmă cu doi ani, Jean de la Craiova declara cu mândrie că este extrem de fericit pentru realizările fiicei sale. „Am fată de 21 de ani. Are un prieten, e ok. Mai intrăm în ședință, e antrenată de mine și de maică-sa, sper să fie ok. Cu cât ții un copil care e ca o pasăre… când i-ai dat drumul, a zburat. I-am spus: ai văzut cum te-am crescut. E timp să faci un rezumat și să iei tot ce a fost mai bun. Ești fată deșteaptă, ești fata lui tata și măcar 30% să ai de la mine. Unde e greu, întreabă-mă”, spunea artistul.

### Viața privată a Sabinei

În ciuda popularității tatălui său, Sabina a ales să se mențină departe de lumina reflectoarelor. Ea preferă să își concentreze energia pe studii și pe dezvoltarea personală, fiind o tânără discretă și modestă. Sabina nu este atrasă de viața publică și de evenimentele mondene, preferând să se dedice în totalitate pasiunilor și intereselor sale academice.

### Jean de la Craiova și ceilalți membri ai familiei sale

Pe lângă Sabina, Jean de la Craiova mai are un fiu în vârstă de 32 de ani, Alexandru, dintr-o relație anterioară cu Roxana. Deși Alexandru nu este atât de cunoscut publicului larg, Jean menține o relație apropiată cu ambii săi copii, fiind un tată devotat și implicat.

### Concluzie

Jean de la Craiova nu este doar un artist de succes, ci și un tată mândru și dedicat. Sabina, fiica sa de 23 de ani, reușește să impresioneze prin frumusețea, inteligența și dedicația sa față de studii. Relația specială dintre Jean și Sabina este un exemplu de dragoste paternă și respect reciproc, iar realizările tinerei sunt o sursă constantă de mândrie pentru celebrul artist. În ciuda faimei tatălui său, Sabina a ales să își croiască propriul drum, punând educația și dezvoltarea personală pe primul loc. Aceasta este povestea unei familii unite, în care valorile și iubirea se împletesc armonios, oferind un model de urmat pentru toți cei care îi cunosc.

Leave a Comment

Daniel Bălaș critică dur obiceiul românilor de a se lăuda la înmormântări

Daniel Bălaș, fost cleric, s-a arătat profund revoltat de obiceiul românilor de a se lăuda cu fastul înmormântărilor. În opinia sa, aceste gesturi, menite să impresioneze și să evite ridicolul în ochii celorlalți, sunt departe de a reflecta voința divină. Bălaș este ferm convins că este mult mai important să oferim confort și bucurii oamenilor în timpul vieții, deoarece după moarte, aceștia nu mai pot experimenta nimic.

### Un episod revelator din perioada în care Daniel Bălaș era preot

Pe când încă slujea ca preot, Daniel Bălaș a avut parte de o experiență care i-a întărit convingerile. În timpul unei înmormântări, a fost surprins să observe discrepanța uriașă dintre modestia locuinței decedatului și opulența pregătirilor pentru înmormântare. Casa era extrem de modestă, dar la poartă aștepta un dric luxos, mormântul era un mausoleu imens, iar masa organizată la căminul cultural era de o bogăție ostentativă. Familia, îndurerată și fără resurse, primise ajutor financiar din partea Primăriei și a vecinilor pentru a organiza această înmormântare fastuoasă, în timp ce locuința bătrânului rămânea într-o stare deplorabilă.

### Daniel Bălaș despre ipocrizia și presiunea socială

În declarațiile sale, Daniel Bălaș critică vehement această ipocrizie și presiune socială care îi împinge pe oameni să facă lucruri doar pentru a evita judecata publicului. „Vă îmbătați cu apă rece că astea sunt primite în ceruri. Doar în cerurile neștiinței voastre,” spune el, subliniind inutilitatea acestor gesturi pompoase.

### O critică la adresa ritualurilor funerare costisitoare

Daniel Bălaș a ajuns la concluzia că în România, ceremoniile de nuntă și botez sunt mai accesibile financiar decât înmormântările. „La înmormântare, plătești din prima zi când a murit până la 7 ani,” spune el, referindu-se la cheltuielile continue legate de ritualurile și pomenirile de după înmormântare.

În timpul unei slujbe funerare, Bălaș a fost șocat de contrastul dintre condițiile de trai ale decedatului și opulența arătată în timpul ceremoniei. Casa bătrânului era într-o stare deplorabilă, dar la poartă aștepta un dric de lux. „M-a luat o amețeală când am intrat în camera mortului. Nu cred că l-a spălat cineva, bine că l-au îngropat a doua zi. Am terminat slujba în două minute și când am ieșit, un Mercedes luxos aștepta la poartă. O avea vreun nepotel în America care a plătit s-arate cine a fost ta-su la viața lui,” a povestit el.

### Contrastul dintre modestia vieții și opulența înmormântării

În continuare, Daniel Bălaș a relatat cum a decurs ceremonia la biserică și la cimitir. „La biserică au venit cu coroane de sute de lei și au început să arunce cu pachete prin biserică, zici că eram la lăutari. Când am ajuns la cimitir, cavoul era mai șmecher decât casa. Familia a justificat opulența spunând că ar fi fost rușinea satului să-l îngroape altfel, dar nimeni nu râdea de condițiile precare în care trăiau.”

După ceremonie, masa de pomenire a fost organizată la căminul cultural, într-o atmosferă ce părea mai degrabă a unei nunți. „Am ajuns la cămin, aperitive de toate felurile, am zis că am aterizat la vreo nuntă de împărați. Sute de milioane au cheltuit. La sfârșit vine la mine și îmi zice: ‘Sărut mâna, părinte, vă mulțumim, uitați 800 de lei.’ ‘Dar ce-am făcut într-o oră de 800 de lei?’ ‘Nu, părinte, așa merge darul la noi aicea.’ ‘Cât ați cheltuit pe asta?’ ‘Nu mai contează, părinte, ne-a ajutat și Primăria, și lumea din sat, am făcut și noi CAR.’”

### Îndemnul la responsabilitate și modestie

Daniel Bălaș își încheie relatarea cu un îndemn la responsabilitate și modestie. El consideră că toate aceste cheltuieli extravagante sunt inutile și neplăcute lui Dumnezeu. „Până când o să vă îmbătați cu apă rece că toate astea sunt primite în ceruri? Doar în cerurile neștiinței voastre. Așa ceva lui Dumnezeu nu-i place. Dumnezeu a intrat în pământ doar cu o fașă albă și o piatră peste el. Acum, mormintele noastre sunt precum trupurile, văruite, iar înăuntru stricăciuni,” spune el, subliniind importanța simplității și a respectului față de cei vii, nu doar față de cei morți.

Daniel Bălaș postează frecvent astfel de mesaje pe rețelele sociale, încercând să schimbe mentalitatea oamenilor și să îi încurajeze să prioritizeze viața și confortul celor dragi înainte de a se preocupa de imaginea lor publică la înmormântări. Mesajele sale, deși critice, sunt menite să inspire o reflecție profundă asupra valorilor și priorităților noastre ca societate.

Leave a Comment