Biscuiți Graham cu Cremă de Lămâie
Ingrediente:
Pentru crustă:
4 lingurițe unt nesărat topit și răcit
1 1/2 cești biscuiți graham mărunțiți
1/4 ceașcă zahăr
Pentru umplutură:
2 gălbenușuri mari
1 conservă lapte condensat îndulcit (14 uncii)
1/2 ceașcă suc de lămâie proaspăt (aproximativ 3 lămâi)
Instrucțiuni:
Preîncălzește cuptorul la 350°F. Unge o tavă pătrată de 8 inch cu unt și tapetează cu hârtie de copt.
Combină biscuiții graham mărunțiți, zahărul și untul topit, apoi presează amestecul în tavă.
Coace crusta 8-12 minute, apoi las-o să se răcească.
Într-un bol mare, amestecă gălbenușurile, laptele condensat și sucul de lămâie până la omogenizare.
Toarnă umplutura în crusta răcită și coace 15 minute.
Lasă să se răcească, apoi refrigerază cel puțin 1 oră. Taie în 16 pătrate și servește.
Dacă îți place această rețetă, distribuie-o!