Radu Ștefan Bănică, adevărul despre relația cu Andreea Marin. A spus-o public, fără rețineri: ”Află ea după!”

Radu Ștefan Bănică a discutat deschis despre relația sa cu Andreea Marin. Într-un interviu recent, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr. a dezvăluit natura legăturii lor și cum se înțeleg cu adevărat. Într-o apariție surprinzătoare pe scenă alături de sora sa, Violeta, la o gală prezentată de o cunoscută personalitate din media.

Radu a subliniat că are o relație foarte bună cu sora sa, Violeta. Cu toate acestea, interesul publicului a fost mereu îndreptat spre relația sa cu Andreea Marin. Într-un gest de transparență, Radu Ștefan Bănică a decis să discute despre acest subiect.

În legătură cu Andreea Marin, Radu a confirmat că se înțelege foarte bine cu ea și a lăudat calitățile ei remarcabile. De asemenea, a exprimat deschis că este dispus să participe la alte evenimente organizate de ea în viitor.

„Mă înțeleg foarte bine cu Andreea Marin. Este o persoană extraordinară. Da, am participat la gala respectivă și voi participa de fiecare dată când voi avea ocazia.”, a declarat Radu Ștefan Bănică conform Viva.ro.

Relația frate-soră dintre Violeta și Radu Ștefan Bănică este specială și profundă, iar în ceea ce privește carierele lor, cei doi au ales drumuri diferite. Radu a urmat calea artistică, asemenea tatălui său, în timp ce Violeta este implicată în politică și drept. Astfel, Radu nu vede o colaborare muzicală în viitorul apropiat cu sora sa.

„Violeta nu este implicată în muzică, ci în politică și drept. Nu cred că vom cânta vreodată împreună…(…) Da, ne înțelegem bine. Îi spun câteodată minciuni de frate, dar nu îi ascund niciodată lucruri importante.”, a mai adăugat fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr.

Aceste afirmații reflectă claritatea și sinceritatea lui Radu în privința relațiilor sale personale și profesionale, oferind o imagine autentică a vieții sale în lumina reflectoarelor.

Leave a Comment

Ce să mănânci de Rusalii: Preparate tradiționale care nu trebuie să lipsească de pe masă

Sărbătoarea Rusaliilor este celebrată în acest an pe 23 și 24 iunie și reprezintă una dintre cele mai semnificative sărbători ale verii, cu o puternică încărcătură emoțională.

Rusaliile aduc cu sine numeroase tradiții populare și obiceiuri bisericești. Întrebarea “ce se mănâncă de Rusalii” stă pe buzele multor gospodine, având în centrul atenției preparate culinare specifice sezonului estival. Printre acestea, pasca, preparată din nou după sărbătoarea Paștelui, și preparate tradiționale precum sarmăluțele în foi de viță, ciorba bogată în verdețuri și tocana de legume sunt nelipsite de pe masă.

1. Sarmăluțe în foi de viță

Ingrediente:

  • 1 kg carne de porc și vită
  • foi de viță
  • sare, piper
  • 50-75 gr orez cu bob rotund
  • 2 cepe roșii
  • 50 ml ulei
  • 2 legături de mărar, 1 legătură de pătrunjel, 1 legătură de leuștean
  • 800 gr bulion de roșii

Mod de preparare: Foițele de viță se opăresc și se lasă la scurs. Ceapa se călește în ulei, se adaugă orezul și se lasă la răcit. Se amestecă cu verdețurile tocate, carnea, sare și piper, apoi se rulează sarmalele și se așază în oală. Se adaugă bulion și se fierb la foc mic timp de aproximativ 1 oră și 30 de minute. Se servesc cu iaurt și mămăligă.

2. Ciorbă de verdețuri cu legume și smântână

Ingrediente:

  • 600 gr spanac
  • 600 gr salată verde
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 legătură usturoi
  • 1 lingură făină
  • 3 linguri ulei
  • 1 legătură mărar
  • 100 ml smântână pentru gătit
  • 700 ml apă, 500 ml lapte, 1 gălbenuș de ou
  • sare, piper, lămâie pentru servit

Mod de preparare: Verdețurile se fierb în apă, apoi se transferă în apă rece. Se călesc ceapa și usturoiul, se adaugă făina și laptele, apoi se adaugă verdețurile. Se fierb până când sunt gata, se adaugă smântâna cu gălbenușul și se amestecă. Se condimentează și se servește cu lămâie și mărar tocat.

3. Tocană de legume de vară

Ingrediente:

  • 3-4 roșii mari
  • 1 ceapă
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei
  • 1 morcov
  • 1 vânătă
  • sare, piper
  • pătrunjel, ardei iute

Mod de preparare: Ceapa și morcovul se călesc în ulei, apoi se adaugă roșiile și condimentele. Se adaugă apoi restul legumelor și se lasă la fiert până sunt gata. Se adaugă pătrunjel tocat și se lasă să se odihnească.

Aceste preparate tradiționale de Rusalii aduc în centrul mesei bucuria și aroma specifică acestor zile de sărbătoare.

Leave a Comment