Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, și-a făcut iubit! Cum arată băiatul care i-a furat inima tinerei

Violeta, fiica Andreei Marin, este în culmea fericirii după ce a întâlnit persoana care îi face inima să bată mai tare! Tânăra este profund îndrăgostită și nu s-a ferit să își prezinte alesul în fața fanilor săi, dorind să împărtășească bucuria ei cu toți cei dragi.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. se bucură să vadă cât de mult s-a dezvoltat fiica lor la vârsta frumoasă de 16 ani, devenind o tânără elegantă, respectabilă și extrem de frumoasă. Violeta este implicată în numeroase activități de voluntariat, aspiră să urmeze o carieră în domeniul Dreptului, și recent pare că a fost prinsă de farmecul primei iubiri adolescente.

Recent, Violeta a făcut o mare declarație și l-a prezentat lumii pe tânărul care a reușit să îi cucerească inima. A postat un videoclip pe InstaStory alături de iubitul său, George, dorind să împărtășească bucuria și fericirea lor cu toți cei din jur.

În dreptul videoclipului, Violeta Bănică a lăsat o declarație simplă, dar plină de însemnătate: „Te iubesc”.

Leave a Comment

Doua retete de clatite de post – Un desert la indemana oricui

Reteta de clatite de post simple este, asa cum ii spune si numele, cea mai la indemana si cel mai usor de preparat, chiar si de un incepator in ale bucatariei

Ingrediente:

1 cana faina

1 lingura zahar

50 ml ulei

1 lingura zahar vanilat

1 praf de sare

apa minerala

Mod de preparare:

Se amesteca intr-un castron zaharul, cu zaharul vanilat, faina si sarea, apoi se adauga apa minerala si uleiul si se ameste incet cu telul.

Daca iese prea groasa compozitia se mai adauga apa minerala, daca este prea subtire se mai pune putina faina. Se toarna apoi clatitele intr-o tigaie speciala, bine incinsa, si se coc pe ambele parti. Se umplu cu fructe sau gem.

Clatite de post cu bere

Reteta de clatite de post cu bere este recomandat sa fie facuta cu bere fara alcool, asta desi preparata termic berea isi pierde oricum alcoolul.

Ingrediente:

1 doza de bere fara alcool (sau apa minerala)

400 g de faina integrala

1 plic de praf de copt

2 linguri de ulei

3 linguri de zahar

1 praf de scortisoara

1 lingurita de coaja de lamaie si/sau portocala rasa

esenta de vanilie sau migdale

1 praf de sare

Mod de preparare:

Frecam zaharul cu uleiul, adaugam berea si batem totul cu un tel. Incorporam esenta si turnam faina si praful de copt in ploaie. Batem bine compozitia cu telul pentru a evita formarea cocoloaselor.

Dupa ce aluatul este gata, il lasam circa 10 minute sa se odihneasca, pentru ca spuma de la bere sa se linisteasca. Coacem clatitele intr-o tigaie antiaderenta, fara ulei, cate un polonic pentru fiecare clatita.

Leave a Comment