Misterul pozei: Unul dintre cei mai controversați bărbați din România, dar cine este?”

În tineretea sa, Irinel Columbeanu nu frecventa cluburile, ci, conform dezvăluirilor lui Gabi Balint, fostul mare fotbalist al Stelei, în anii ’80, participa periodic la ceaiuri dansante. Gabi Balint a povestit că în grupul lor de prieteni se afla și Irinel Columbeanu. “Când ne întâlneam, ascultam muzică, dansam, unii mai luau câte un pahar, dar totul în mod moderat. Nu făceam scandal”, a adăugat Balint.

Evenimentul Zilei remarcă un aspect puțin cunoscut: Irinel Columbeanu (56 de ani) a fost recrutat de Securitate la 15 octombrie 1980, din “sentimente patriotice”, pentru “sinceritatea sa” și pentru “calitățile sale în domeniul muncii informative”, conform notelor ofițerului care l-a recrutat.

De exemplu, o notă informativă din 21 octombrie 1985, semnată de Columbeanu, dezvăluie un episod petrecut în Atena, Grecia. Irinel Columbeanu menționează că în acea perioadă a făcut o excursie în Grecia și Turcia cu două mașini, împreună cu Gabriel (Puiu) Popoviciu și Radu Dimofte.

“În ultima zi a călătoriei, când trebuia să ne întoarcem în țară, Radu Dimofte a refuzat să-și încarce valiza în portbagaj, spunând că rămâne în Grecia”, a notat Columbeanu în raportul transmis Securității. El continuă, afirmând că nu a avut nicio suspiciune în timpul șederii că Dimofte ar avea intenția de a rămâne în Grecia, fără să aibă vreun indiciu în acest sens. Astfel, în percepția lui Columbeanu din acea vreme, Dimofte a fost considerat un “trădător”, conform informațiilor de pe evz.ro.

În tineretea sa, Irinel Columbeanu nu frecventa cluburile, ci, conform dezvăluirilor lui Gabi Balint, fostul mare fotbalist al Stelei, în anii ’80, participa periodic la ceaiuri dansante. Gabi Balint a povestit că în grupul lor de prieteni se afla și Irinel Columbeanu. “Când ne întâlneam, ascultam muzică, dansam, unii mai luau câte un pahar, dar totul în mod moderat. Nu făceam scandal”, a adăugat Balint.

Evenimentul Zilei remarcă un aspect puțin cunoscut: Irinel Columbeanu (56 de ani) a fost recrutat de Securitate la 15 octombrie 1980, din “sentimente patriotice”, pentru “sinceritatea sa” și pentru “calitățile sale în domeniul muncii informative”, conform notelor ofițerului care l-a recrutat.

De exemplu, o notă informativă din 21 octombrie 1985, semnată de Columbeanu, dezvăluie un episod petrecut în Atena, Grecia. Irinel Columbeanu menționează că în acea perioadă a făcut o excursie în Grecia și Turcia cu două mașini, împreună cu Gabriel (Puiu) Popoviciu și Radu Dimofte. “În ultima zi a călătoriei, când trebuia să ne întoarcem în țară, Radu Dimofte a refuzat să-și încarce valiza în portbagaj, spunând că rămâne în Grecia”, a notat Columbeanu în raportul transmis Securității. El continuă, afirmând că nu a avut nicio suspiciune în timpul șederii că Dimofte ar avea intenția de a rămâne în Grecia, fără să aibă vreun indiciu în acest sens. Astfel, în percepția lui Columbeanu din acea vreme, Dimofte a fost considerat un “trădător”, conform informațiilor de pe evz.ro.

Leave a Comment

Nu are dat nici BAC-ul măcar! Câte clase are, de fapt, Cătălin Scărlătescu..

Cătălin Scărlătescu a devenit un nume cunoscut în rândul publicului larg după ce s-a alăturat lui Florin Dumitrescu și Sorin Bontea la PRO TV, unde au creat primul show culinar și au câștigat rapid inimile telespectatorilor.

Înainte de aceasta, puțini cunosc detaliile despre parcursul celebrului bucătar: începându-și pasiunea pentru gastronomie la o vârstă fragedă, la doar 16 ani, Cătălin Scărlătescu își îndrepta atenția către bucătărie, preferând să se dedice acestei cariere în detrimentul frecventării școlii.

Deși nu a finalizat studiile clasice, el acumulează o experiență vastă în domeniul culinar. Încă de la vârsta de 16 ani, a lucrat într-un hotel de pe litoralul românesc și a avansat rapid de la poziții precum curier și lucrător în bucătărie pentru curățarea legumelor, până la a deveni steward pe un vapor cargo și apoi a lucrat într-un restaurant renumit din Germania.

Revenind în România, Cătălin Scărlătescu a ocupat poziții cheie în industria ospitalității, devenind bucătar șef la restaurantul Angels, apoi manager executiv la Museum și coproprietar al restaurantului „Il Gambero Rosso“. Își construiește și o carieră în televiziune și își deschide propriul restaurant. Unul dintre momentele cele mai provocatoare din cariera sa a fost participarea la America Express, unde a experimentat aventura alături de partenera sa, Doina Teodoru.

În America Express, Cătălin Scărlătescu a surprins pe mulți acceptând provocarea și a trebuit să navigheze prin diverse situații tensionate alături de Doina. Experiența i-a testat limitele, deși el nu este de obicei o persoană conflictuală și preferă să evite certurile în relații.

Leave a Comment