Dana Roba se apără în fața criticilor: „Prețurile mele reflectă valoarea muncii mele ca make-up artist”

Dana Roba, remarcabila artistă de make-up din România, a fost recent subiectul unor discuții controversate legate de tarifele practicate pentru serviciile sale de machiaj. Criticată pentru prețurile sale, Dana a răspuns direct criticilor, subliniind că aceste tarife sunt justificate de calitatea și profesionalismul muncii sale.

Potrivit declarațiilor sale pentru wowbiz.ro, Dana Roba menționează că prețurile practicate nu sunt noi, solicitând 700 de lei pentru un machiaj de mireasă și 400 de lei pentru un machiaj normal încă de acum doi ani. Mai mult, recent a introdus un serviciu de pensat pentru bărbați, pentru care cere un preț pe care îl consideră justificat dat fiind gradul de complexitate al serviciului. „La o femeie, dacă greșești, e mai ușor de remediat, e ok, se machiază. Pe bărbați trebuie să îi pensezi perfect, nu e atât de simplu”, explică Dana Roba.

Vedeta își apără tarifele argumentând că acestea reflectă valoarea serviciilor sale. „Cer suma pe care o merit și atâta timp cât emit bon fiscal, nu înțeleg cui trebuie să dau explicații”, afirmă Dana Roba, subliniind că este conștientă de valoarea sa și că prezența criticilor este un indicator al succesului său. „Atunci când nu ești criticat, înseamnă că ești cel mai slab din curtea școlii”, spune ea.

Dana Roba evidențiază că nu este afectată de comentariile negative și că este mândră de justificarea prețurilor sale. „Rezultatele transformărilor mele vorbesc de la sine”, conchide ea, demonstrând că rezultatele muncii sale sunt cele care contează.

În lumina acestor declarații, Dana Roba reușește să își susțină abordarea în fața criticilor, punând accentul pe calitatea și profesionalismul serviciilor sale de make-up, precum și pe recunoașterea valorii personale în domeniul său de activitate.

Leave a Comment

Lasata Secului pentru Postul Mare. Ce este interzis in aceasta zi. Daca faci asta vei avea parte numai de pagube –

În anul 2024, Lasata Secului pentru Postul Paștelui cade în ziua de duminică, 17 martie, iar începutul Postului Paștelui va fi solemn marcat în ziua următoare, luni, 18 martie.

Sfintele Paști vor fi sărbătorite de creștinii ortodocși pe data de 5 mai 2024. În perioada postului, oamenii sunt îndemnați să se concentreze pe relația lor cu Dumnezeu și cu aproapele lor, să își îndrepte comportamentul și să păzească poruncile Lui Dumnezeu, precum și să ierte și să își ceară iertare.

„De mâncare postind, suflete al meu, dar de pofte necuratindu-te, în deșert te lauzi cu nemâncarea… Ca un mincinos vei fi urât de Dumnezeu și demonilor celor răi te vei asemăna, căci nici ei nu mănâncă pururea…”, ne avertizează sfinții părinți.

Sărbătoarea Lasatului Secului prezintă variante calendaristice, fiind celebrată fie în duminica lasatului sec de carne, fie în cea a lasatului sec de brânză.

În unele zone, pregătirile încep din ziua de sâmbătă, marcată în special de obiceiuri legate de cultul morților, parastase și oferirea de mâncare de pomana. Duminica, întreaga familie se adună la masă și se servește un festin, deoarece începând de acum înainte nu se mai consumă dulciuri. În trecut, în această zi se organizau cele mai mari petreceri, iar tinerii se adunau și se distrau până în zorii zilei. În unele regiuni, sărbătoarea era similară cu Revelionul, fiind denumită în diverse moduri specifice zonelor respective.

În preajma Sfintelor Paști, creștinii ortodocși adoptă o atitudine spirituală, se roagă și își curăță sufletul, abstinența fiind respectată și în ceea ce privește consumul de carne, brânză, ouă, lapte și pește.

Pentru a facilita o mini-vacanță, Guvernul României a decis să ofere posibilitatea creării unei “punte” prin prelungirea programului de lucru. Astfel, având în vedere apropierea datei de 1 Mai de Sfintele Paști, oamenii vor beneficia de liber între 1 mai și 6 mai.

Leave a Comment