Iulia Vântur a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Salman Khan. Ce se întâmplă în spatele cortinei când reflectoarele se sting

Deși discretă prin natura ei, Iulia Vântur a oferit declarații remarcabile despre legătura ei cu Salman Khan. În ciuda aparențelor unei vieți perfecte, vedeta a dezvăluit că viața alături de superstarul din Bollywood poate fi uneori plină de provocări.

Fiind mereu în umbra unui superstar, poate fi o provocare, așa cum a mărturisit Iulia Vântur într-un interviu pentru City Times:

“Salman este ca o stea strălucitoare. El este scutul meu. Sunt mândră de el, dar uneori este o provocare să strălucești și tu, când ești înconjurată de o asemenea aură, așa cum o are el”, a spus ea în timpul unei vizite la Dubai, într-un interviu acordat City Times.

Iulia a subliniat că să fie alături de Salman este motivant și inspirațional, deoarece el stabilește standarde excepționale de etică în muncă:

“El trăiește pentru munca sa, implicându-se nu doar în propriul său rol, ci și în întreaga echipă și în întregul proces”, a adăugat ea.

Fostul model, devenit prezentator TV, nu a călcat niciodată în India, cu atât mai puțin în vibrantul Bollywood din Mumbai, până în 2014. De atunci, ea și-a găsit un loc în filme și a încercat să-și construiască un viitor acolo, pentru a fi mai aproape de Salman Khan. Mai mult decât atât, ea consideră Dubaiul a doua ei casă, după ce a primit recent viza de aur din Emiratele Arabe Unite și și-a cumpărat prima casă peste ocean.

Planurile viitoare ale lui Iulia Vântur

La vârsta de 43 de ani, actrița spune că este recunoscătoare pentru oportunitățile pe care le-a avut și le-a abordat după plecarea din România. Următorul ei proiect este o colaborare cu un cântăreț arab. Iulia a dezvăluit că s-a îndrăgostit de limba arabă de când a auzit-o prima dată, dar proiectul care o pasionează cel mai mult este un documentar pe care l-a conceput în timpul pandemiei COVID-19. Acest documentar va prezenta viața superstarurilor de la Bollywood, inclusiv cea a lui Salman Khan.

Iulia Vântur a mărturisit că îi este dor de adrenalina de a fi în direct la numărătoarea de 1, 2, 3, dar acum găsește un sentiment similar de bucurie când urcă pe scenă:

“Să cânt în fața unui public live este absolut minunat!”, a spus ea.

“Am avut ocazia să întâlnesc oameni minunați și să învăț de la ei, ceea ce m-a ajutat să mă descopăr în moduri noi. Chiar dacă nu m-am născut în India, am adoptat tot ce ține de această cultură. Mă simt acum ca și cum aș fi pe jumătate indiancă”, a adăugat vedeta.

Iulia și Salman, în vârstă de 57 de ani, sunt împreună de un deceniu. În timp ce actorul a declarat că “zilele sale de căsătorie s-au încheiat”, fanii lor rămân fideli iubirii lor, o chestiune care o face extrem de mândră pe românca noastră.

Leave a Comment

Este foarte, foarte buna si nu ai cum sa dai gres cu ea – Prajitura Rafaello , un desert cremos si delicios

Iata cum se prepara:

Ingrediente:

Blat:

6 albusuri

250 gr zahar pudra

100 gr faina alba

150 gr nuca de cocos (fulgi)

Crema:

6 galbenusuri

1 litru lapte

150 gr zahar

2 pachete budinca de vanilie

150 unt

nuca de cocos pentru decor cat mai frumos

Mod de preparare:

Se separa albusurile de galbenusuri, iar apoi se bat spuma tare impreuna cu zaharul adaugat putin cate putin. Se amesteca faina cu fulgi de nuca de cocos si se adauga treptat in amestecul de albusuri. Se amesteca pana se omogenizeaza. Se toarna aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se introduce in cuptorul preincalzit la aproximativ 160-170 de grade, timp de 20 minute. Primele 10 minute se coace aluatul la 180 de grade, iar apoi se reduce temperature treptat. Incercati aluatul! Daca nu se mai lipeste de tava, inseamna ca este copt!

Se incalzeste laptele impreuna cu galbenusurile, apoi se adauga praful de budinca amestecat cu zaharul si cateva linguri de lapte. Amestecati pana cand se ingroasa (aveti grija sa nu se lipeasca). Se da jos de pe foc si se lasa cateva minute, iar apoi se adauga untul amestecat in prealabil cu zaharul, si se amesteca continuu pana cand untul este complet incorporat in crema.
Intindeti crema intr-un strat uniform pe toata suprafata blatului si presarati peste ea nuca de cocos. Se pune la frigider pentru cateva ore, se portioneaza in bucati mai mici ca sa ajunga la toata familia, iar apoi o puteti servi cu mare drag!

Leave a Comment