Milionarul și testul iubirii! I-a spus logodnicei că a rămas fără bani. Reacția surprinzătoare a fetei

Un tânăr milionar, care trăia o poveste de dragoste de mai mulți ani cu Ela, și-a testat iubita. Relația lor a fost înflăcărată de la început, iar bărbatul se gândea să facă pasul cel mare.

Însă, cum toți cei din jur puneau la îndoială loialitatea tinerei față de el, tânărul s-a gândit să-i testeze iubirea.

Așa că, înainte s-o ceară de nevastă, tânărul i-a comunicat fetei că și-a pierdut întreaga avere din cauza unor jocuri de noroc.

El i-a mai spus, însă, că nu există vreo dependență de aceste jocuri de noroc și că are de gând să se pună din nou pe picioare. Numai că, până atunci… e falit!
Tânăra a picat testul iubirii

Reacția fetei a fost, însă, și mai surprinzătoare de atât. Deși îi jura iubire veșnică, Ela a avut o altă părere când a auzit că iubitul ei nu mai are bani. Femeii nu i-a trebuit prea mult timp pentru a-și da seama că, de fapt, relația lor nu are viitor. Cuvintele femeii l-au șocat pe bărbat:

„Auzi, m-am gândit mai bine și nu mă simt pregătită să mai continui, cred că nu sunt suficient de îndrăgostită de tine. A fost frumos totul, dar vreau să îi pun capăt acum ca sa nu suferim mai mult dupa. Înțelege-mă!”

Așa a aflat tânărul că cea pe care o credea iubirea vieții lui era doar o femeie profitoare, care l-ar fi părăsit instant când ar fi dat de greu. Din fericire, femeia a plecat la timpul potrivit din viața lui, iar el n-ajuns să-i pună un inel pe deget.

Cu toate acestea, bărbatul a rămas cu un gust amar și spune că nu va mai avea încredere cu ușurință în orice femeie. El are de gând să nu se mai avânte în relații și să-și acorde suficient timp să o cunoască pe cea de lângă el.

Leave a Comment

Sarmalute DELICIOASE, Fara Carne. Reteta De La Manastirea Prislop. Trebuie Neaparat Sa O Salvezi:

Ingrediente:

1 varza murata mare
450 g ciuperci champignon

1 morcov maricel – ras prin razatoarea fina
1 felie mica telina rasa
1 ceapa mare tocata fin
130 g orez

300 ml suc de rosii
3 linguri pasta de rosii
1-3 frunze dafin
1 lingurita cimbru uscat
1/2 legatura patrunjel verde tocat marunt

sare
piper proaspat macinat
boabe de piper
2 crengute de cimbru
1 praf oregano
2-3 linguri ulei
apa fiarta

Mod de preparare:

Calim ceapa tocata marunt in 2-3 linguri ulei pana devine sticloasa. Apoi punem jumatate din morcovul ras si le calim imreuna inca 1 minut. Punem ciupercile tocate marunt peste acestea

si continuam sa calim pana se inmoaie putin. In acest moment adaugam orezul spalat bine si scurs, cimbrul, sare, piper si patrunjelul tocat marunt.

Mai tinem pe foc inca 1-2 minute. Luam frunza de varza in mana si punem compozitia de ciuperci cu orez

cam o lingura – pe latimea frunzei, astfel incat sa ne ramana 2 cm la un capat si la celalat al frunzei.

Rulam sarmaua si introducem capatul ingust inauntru pentru a nu de desface sarmalele cand le fierbem. Cateva frunze de varza le taiem julien si le punem pe fundul oalei impreuna cu restul de morcov ras si telina rasa fin.

Amestecam sucul cu pasta de rosii si punem 1/3 din cantitate peste varza julien, apoi incepem sa aranjam sarmalele

cu ciuperci si orez, aranjand pentru acestea crengute de cimbru si presaram putin oregano uscat.

Cand terminam de aranjat sarmalele, turnam restul de suc de rosii, mai punem un rand de varza taiata julien si boabele de piper.

Adaugam uleiul si apa fierbinte pana la nivelul sarmalelor. Fierbem in jur de 30 minute la foc mediu-mic cu capacul pus si avand grija sa completam cu apa, daca este nevoie. Dupa acest interval,

le dam la cuptor pentru 45-50 minute (in cuptorul preincalzit la 200 grade Celsius). Se servesc calde.

Leave a Comment