Care a fost cea mai mare sumă de bani, primită de Jean de la Craiova din dedicații. A recunoscut fără rețineri. „A luat o sticlă de băutură, a băut-o și a căzut”

Jean de la Craiova, un artist iubit în România, nu se limitează doar la muzica de manele. Pe lângă cariera sa muzicală, a avut și experiențe în actorie, participând la emisiuni de televiziune populare. Recent, el a discutat despre începuturile sale în carieră și despre bucuria pe care o simte când vede fericirea oamenilor.

„În această meserie, dacă câștigi zece lei, trebuie să îi împărtășești cu echipa ta. Cânt de 30 de ani. Acum e mai simplu să fii vedetă, totul se face în studio, dar pe vremea mea nu existau telefoanele mobile. Mă făceam important cu telecomanda la ureche… Acum sunt liniștit financiar și prudent”, a declarat el în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Jean a recunoscut că au fost momente în care a dorit să renunțe, dar a realizat că „lumea are nevoie de muzica mea. Când văd bucuria în ochii celor care mă ascultă, oboseala dispare. Zâmbesc și știu că le face plăcere, iar asta îmi dă o mare ambiție”.

Artistul a menționat că a câștigat cei mai mulți bani din dedicații cu câțiva ani în urmă. „Cea mai mare sumă a fost când cineva a intrat, a aruncat un miliard și a căzut. Avea 10 pachete de bani și arunca fără milă. Atunci mi-am cumpărat pantofi, pentru că purtam doar șoșoni.”

În plus, Jean a avut roluri în filmul „Poveste de cartier” și în serialul „State de România”, participând și la emisiuni precum „Dansez pentru tine”, „Serviți, vă rog” și „Te cunosc de undeva!”.

Leave a Comment

Maria Popovici, dezvăluiri despre partajul dintre ea și Mincu. Cine locuiește acum în casa pe care și-au cumpărat-o împreună

Maria Popovici a făcut unele dezvăluiri despre partajul ei cu Mincu după divorț. Câștigătoarea emisiunii „iUmor” a discutat despre bunurile comune, inclusiv despre casa pe care și-au cumpărat-o împreună.

### Ce s-a întâmplat cu casa Mariei și a lui Mincu

Maria a confirmat că, în urma separării, a rămas în locuința pe care o împărtășeau. După anunțul divorțului, ea a explicat că Mincu a decis să își ia bagajele și să se mute, astfel că acum ea locuiește singură în casă.

„Am cumpărat o casă, un cămin, și acum, după despărțire, eu locuiesc aici”, a declarat Maria Popovici în cadrul podcastului „Vin de-o poveste” cu Radu Țibulcă.

### Decizia comună de a se despărți

Maria a confirmat că divorțul a fost o alegere comună, luată cu mult timp înainte de anunț. Ea a dorit să păstreze detaliile pentru ei, explicând că, deși au fost o persoană publică, preferau intimitatea.

„Salutare! Relația noastră s-a încheiat de comun acord, dar am ales să nu facem public acest lucru, deoarece considerăm că nu privește pe nimeni. Din păcate, ca persoană publică, este inevitabil să anunți o astfel de situație. Vă rugăm să ne respectați intimitatea; nu vom discuta niciodată despre acest subiect public. Mulțumim!”, a scris Maria pe rețelele de socializare.

Leave a Comment