Anca Dinicu, despre numele ales pentru copilul ei. “Mi se pare mie drăguț”

Anca Dinicu se pregătește să devină mamă și a vorbit recent despre numele pe care îl ia în considerare pentru primul său copil. Atât ea, cât și partenerul ei, așteaptă cu nerăbdare să își înceapă noua viață în formula de trei.

### Numele Ales pentru Copil
Anca a dezvăluit câteva dintre numele pe care le-a luat în considerare pentru fiul ei, mărturisind că unul dintre ele are o semnificație specială pentru ea. “Prima oară am zis Andrei, după care am zis că sunt prea mulți Andrei. Apoi am zis Radu, dar nu vreau să îi zică lumea Răducu. Acum ne-am hotărât la Rareș, dar cine știe, peste două luni poate va fi Freddy sau Michael. Vreau să fie un nume românesc care să meargă cu Constantin, așa îl chema și pe tata. Am aflat că o să fie băiețel de Sfântul Constantin și mi se pare drăguț să îi spunem Constantin. Constantin sigur rămâne”, a explicat Anca.

### Anunțul Surprinzător al Sarcinii
În luna iunie, Anca Dinicu a surprins pe toată lumea când a anunțat că este însărcinată și, totodată, a dezvăluit identitatea partenerului ei. “De ziua copilului vă spun că așteptăm un copil. Eu și cu tipul asta din spatele meu. Mai bine să aflați de la mine decât de la vreo mătușă care a auzit de la o nepoată. Bun, acum că știți, stau liniștită. Sărbătoriți frumos copilul din voi cu orice ocazie. La mulți ani!”, a scris ea pe rețelele de socializare. Alături de mesaj, Anca a publicat și un filmuleț în care arată cât de mult a crescut burtica ei de gravidă.

### Cine Este Georgian Păun, Partenerul Actriței
Georgian Păun, partenerul Ancăi Dinicu, este un fost baschetbalist cu o carieră impresionantă, care s-a întrerupt prematur din motive personale. Anca și Georgian așteaptă cu emoție venirea pe lume a copilului lor.

Anca a dezvăluit că nu a planificat să organizeze o petrecere pentru a afla sexul copilului: “Nu (n.red. – nu organizează o petrecere). Îți zic direct acum, e băiețel! Nu am mai zis.” Actrița a povestit că a așteptat până după primele trei luni pentru a face anunțul, dorind să se asigure că totul este în regulă cu sarcina înainte de a împărtăși vestea cu lumea.

Anca Dinicu este acum în plină pregătire pentru noul capitol din viața ei, așteptând cu nerăbdare momentul în care își va ține în brațe primul copil.