Carmen Negoiță, concurenta de la Asia Express, s-a despărțit de iubitul ei. Care a fost motivul despărțirii

Carmen Negoiță, concurentă la Asia Express sezonul 7, a dezvăluit recent că s-a despărțit de partenerul ei. După ce relația anterioară a luat sfârșit în 2022, Carmen a început o nouă poveste de dragoste la începutul acestui an. Cu toate acestea, nici această relație nu a mers așa cum și-ar fi dorit, iar acum ea este din nou singură.

Carmen a fost căsătorită timp de 11 ani cu Ionuț Negoiță, cu care are doi copii. După divorțul de fostul patron al clubului Dinamo București, și-a luat o pauză de la relații, concentrându-se mai mult pe sine. Întoarcerea la o viață amoroasă s-a făcut cu pași mici, însă și relația recentă s-a încheiat.

Într-un interviu pentru Spynews, Carmen a explicat că se bucură de perioada de singurătate, folosind acest timp pentru a se concentra pe proiectele profesionale. Ea a subliniat că faptul că este singură i-a permis să participe la Asia Express fără regrete, lucru pe care l-ar fi găsit dificil dacă ar fi fost implicată într-o relație. „Atunci când sunt singură, pot să mă focusez mai mult pe proiecte profesionale. Mi-am dat seama că atunci când eram în relație, mă concentram mai mult pe relație și uitam de realizările profesionale”, a declarat Carmen.

Când vine vorba de calitățile pe care le caută într-un viitor partener, Carmen a menționat că, deși are o personalitate puternică, își dorește un bărbat care să știe să o domine fără să fie evident. Ea își dorește ca partenerul să o pună pe primul loc în viața lui, dar și să-i ofere libertatea de care are nevoie. „Eu de felul meu sunt foarte dură, iar partenerul meu trebuie să știe să mă controleze și să mă domine, dar fără să facă asta vizibil. În relație, sunt foarte iubitoare, chiar dacă afișez această aură de dură”, a spus ea.

Carmen a subliniat, de asemenea, că într-o relație dorește să fie protejată și să fie privită cu respect. În ciuda faptului că este puternică și independentă, își dorește un partener care să fie puțin „mai sus” decât ea, astfel încât să îl poată admira și respecta.