Cleopatra Stratan a postat singura fotografie cu mama ei. Ce comentariu răutăcios i-a lăsat un internaut

Cleopatra Stratan a publicat recent pe rețelele de socializare o fotografie rară alături de mama sa. Imaginea, făcută când artista era copil, este una dintre puținele pe care Cleopatra le are cu mama ei, Rodica, care a ales să rămână în afara luminii reflectoarelor. În ciuda momentului emoționant, un internaut i-a adresat un comentariu dur, la care Cleopatra a răspuns cu tact.

### Cleopatra Stratan și Relația cu Mama Sa
Cleopatra Stratan, una dintre cele mai iubite artiste din România și Republica Moldova, și-a început cariera datorită tatălui său, Pavel Stratan. Despre mama ei, însă, se cunosc foarte puține, deoarece aceasta a preferat să rămână discretă. Recent, Cleopatra a împărtășit pe Instagram o fotografie veche, în care mama ei o ține în brațe și îi zâmbește. Artista a menționat în descriere că aceasta este „singura poză în care o pot arăta pe mama”.

### Comentariul Negativ și Răspunsul Cleopatrei
La scurt timp după publicarea fotografiei, un utilizator i-a lăsat un comentariu răutăcios: „Spui minciuni. Mama ta e moartă și de-aia nu o arăți.” Cleopatra a răspuns prompt și elegant: „Înțeleg că spui ce gândești, dar asta nu înseamnă că și gândești ce spui.”

### Cleopatra Stratan și Edward Sanda
Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda, vor sărbători în curând trei ani de la căsătorie. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată la un concert în Caracal, iar în 2018 au început să colaboreze și să se apropie. Cleopatra, care s-a căsătorit la 18 ani, și Edward au participat și la „America Express 2023”, unde au trăit momente intense. Cleopatra afirmă că ea și Edward formează o echipă foarte unită și se completează reciproc.

Cleopatra Stratan continuă să fie un model de maturitate și echilibru, atât în viața personală, cât și în cea profesională.