Sfăşietor! Ana Maria avea programată în septembrie nunta cu Gabriel. Acum, familia a luat o decizie care îi va face pe toţi să plângă

Ana-Maria Vasiliu, soția lui Gabriel Vasiliu, fost concurent la „Puterea Dragostei”, va fi înmormântată în rochia de mireasă pe care ar fi trebuit să o poarte la nunta lor programată în septembrie. Noi detalii despre înmormântare au apărut, iar apropiații au făcut dezvăluiri neașteptate.

Tragedia a lăsat familia și apropiații îndurerați, după ce tânăra a fost ucisă în propria locuință cu puțin timp înainte de nunta sa. Familia lui Gabriel Vasiliu a trimis în Olanda rochia de mireasă a Anei-Maria, aceasta urmând să fie înmormântată în ea. Ceremonia religioasă la care Ana-Maria și Gabriel urmau să participe era programată pentru septembrie, ei fiind căsătoriți doar civil.

Mama lui Gabriel a dezvăluit că Ana-Maria va fi înmormântată la Ploiești, deși familia și-ar fi dorit să fie condusă pe ultimul drum la Rovinari, orașul natal al soțului său. „Nu ne-am așteptat la așa ceva, i-am plătit funeraliile, am plătit tot,” a spus ea.

În altă ordine de idei, Livian Pop, un alt fost concurent la „Puterea Dragostei”, s-a căsătorit recent cu partenera sa, Alexandra. Cu toate acestea, evenimentul a fost marcat de absența părinților săi biologici. Livian a aflat că a fost adoptat în copilărie și de atunci și-a dorit să-și cunoască familia biologică. Cu toate că a făcut apel la fanii săi în trecut pentru a-i găsi, părinții biologici au refuzat să vină la nuntă.

În 2020, un bărbat din Satu Mare a susținut că este tatăl natural al lui Livian și a explicat motivul pentru care l-a abandonat în copilărie. În ciuda dezvăluirilor, relația dintre Livian și părinții săi biologici a rămas complicată, aceștia refuzând să fie prezenți la evenimentul său special.