Andreea Mantea, foc și pară pe fiul ei după ce a luat toți banii pe care i-a găsit în casă. Ce a făcut David cu cei 3.000 de lei întrece orice imaginație

Andreea Mantea și fiul ei, David, au o legătură specială, băiatul fiind centrul universului ei. Recent, David a făcut un gest neașteptat, iar Andreea a povestit totul pentru kanald.ro.

Prezentatoarea TV a explicat că, deși îl iubește nespus pe David, ultima lui ispravă a depășit limitele. Cu toate acestea, intențiile sale erau nobile.

Andreea Mantea a relatat: „A găsit toți banii din casă și i-a dus la o vânzătoare de la magazin.” David a observat că vânzătoarea era îmbrăcată modest și i-a oferit banii pentru a-și cumpăra haine și mâncare. Femeia, cunoscându-l pe David și pe Andreea, a returnat suma de 3.000 de lei. Andreea a mai menționat și un alt incident, când David s-a apropiat de o mamă și fetița ei pentru a le oferi ajutor.

Deși astfel de năzbâtii o pun în dificultate, Andreea este mândră de inima mare a fiului ei. Generozitatea lui David, manifestată încă de la o vârstă fragedă, reflectă valorile și implicarea pe care Andreea le insuflă în viața lui.