Ce mașină conduce, de fapt, Nicoleta Luciu! Lumea din Miercurea Ciuc o arată cu degetul

Nicoleta Luciu s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu câțiva ani pentru a se dedica creșterii celor patru copii pe care îi are cu soțul ei, Zsolt Csergo. Recent, într-un interviu, a vorbit despre viața de mamă și cum se desfășoară acum viața ei de zi cu zi în Miercurea Ciuc.

### Viața de Mamă a Nicoletei Luciu
După nașterea tripleților, Nicoleta Luciu s-a mutat în Miercurea Ciuc și s-a concentrat asupra familiei, renunțând la cariera din televiziune. Acum, la ani buni de la această schimbare, ea a dezvăluit detalii despre viața celor patru copii: Zsolt Jr., Karol, Kim și Kevin. Fiul cel mare, Zsolt Jr., are acum 13 ani și este în clasa a VIII-a, iar tripleții sunt și ei la școală. Nicoleta este foarte atentă la programul lor, asigurându-se că au activități extracurriculare și un stil de viață sănătos.

Ea a explicat că programul copiilor include sport, limbi străine și multe activități în aer liber, cum ar fi mersul pe bicicletă sau echitația. Tripleții, în special, au o legătură foarte strânsă. “Dacă unul dintre tripleți e bolnav acasă, ceilalți nu au chef de nimic. Din instinct se duc în clasă la cel ce stă acasă”, a povestit Nicoleta. Cu toate acestea, ea încurajează independența fiecăruia, chiar dacă aceștia sunt foarte uniți.

### Mașina Conduită de Nicoleta Luciu
Nicoleta Luciu pare să aibă o preferință pentru mașinile mari și sigure. După ce a condus un Mitsubishi Outlander, de care era foarte încântată pentru spațiul și confortul oferit, ea conduce în prezent un Audi Q7, model 2018-2019. Această mașină 4×4, cu o valoare de peste 50.000 de euro, îi oferă siguranța și confortul necesar pentru călătoriile zilnice alături de copii. Anterior, ea a descris cât de mult i-a plăcut vechiul său Mitsubishi: “Îmi place noul meu Mitsubishi Outlander alb pentru că este foarte spațios și confortabil… Sunt îndrăgostită de el.”

Nicoleta Luciu continuă să se concentreze pe viața de familie, oferindu-le copiilor ei o copilărie activă și plină de experiențe pozitive.