Nuntă faraonică în showbiz! Fiul lui Nelson Mondialu’ s-a căsătorit religios cu Alexandra

Bucurie imensă în familia lui Adrian Voicu! Fiul său, Radu, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Elena, într-un cadru de poveste. Petrecerea a avut loc la o locație exclusivă din Timișoara.

Radu Voicu, cunoscut publicului pentru participarea și câștigarea celui de-al treilea sezon al emisiunii „Dragoste și Împlinire”, a fost în centrul atenției alături de Maria Ionescu. Cei doi au format un cuplu îndrăgit după emisiune, însă relația lor nu a durat pe termen lung. După despărțirea de Maria, Radu și-a găsit fericirea alături de Elena Dumitrescu, iar după doi ani de relație, au decis să facă pasul cel mare și să-și unească destinele.

Fiul lui Adrian Voicu s-a căsătorit! Ce reguli a avut

Radu și Elena au dorit ca nunta lor să fie un eveniment memorabil, unde invitații să se bucure și să petreacă. În acest sens, tânărul cuplu a impus o serie de reguli clare, pentru ca evenimentul să fie un adevărat succes. Radu a menționat că la alte nunți invitații tind să petreacă mai mult timp în zonele exterioare, evitând să se implice activ în petrecere, lucru pe care și-a dorit să îl evite la propria nuntă.

„La nuntă, nimeni nu are voie să iasă afară. De ce zic asta? La alte nunți toată lumea era afară. Deci a rămas sala goală. Toată lumea era afară cu lumânări aprinse și stăteau și treceau orele și își aprindeau încă una. Bărbații stăteau afară câte o oră pe un trabuc. O seară vă puteți abține, de la patru și jumate la două și jumate. Cine vine la nuntă nu are voie să părăsească evenimentul până la miezul nopții. Fără nicio glumă, când vine tortul. Nu aveți voie să folosiți telefoanele. Nu le luați ca pe niște reguli. Este protocol. Așa este protocolul nunții”, a anunțat Radu.

Printre artiști s-au numărat nume de marcă care au asigurat atmosfera. Andrei Popescu a fost una dintre vedetele serii, cântând la dansul mirilor piesa „Inima Mea,” un moment plin de emoție și romantism pentru cei doi proaspăt căsătoriți. De asemenea, cunoscutul artist Mihai Costea a fost prezent pentru a întreține atmosfera cu energia sa caracteristică. Acesta s-a remarcat printr-un moment special, când a lansat în tradiționalele „dedicații fără număr,” sponsorizate de nimeni altul decât tatăl mare, Adrian Voicu. Personalitatea sa excentrică și gesturile sale generoase nu au lipsit nici de această dată, contribuind la farmecul serii.

Pentru această ocazie specială, Radu a ales un costum negru, elegant, care i-a subliniat rafinamentul, în timp ce mireasa, Elena, a optat pentru o rochie simplă, dar sofisticată, cu o crăpătură îndrăzneață pe picior, punându-și în valoare frumusețea naturală. La eveniment a fost prezent și fiul celor doi, care a completat imaginea perfectă a familiei lor.

 

o1-mini