Chef Joseph Hadad i-a cerut ajutorul Mihaelei Borcea ca să o salveze pe soția sa: “Am vândut tot”

### Bucătarul Alexandru Radu Împărtășește Povestea Dureroasă a Pierderii Soției Sale

În ultimele luni, celebrul bucătar Alexandru Radu a trecut prin momente extrem de dificile, provocând mari emoții în rândul admiratorilor săi. După o luptă crâncenă cu cancerul, soția sa a decedat, lăsându-l singur cu trei copii. Recent, Alexandru Radu a împărtășit detalii personale în cadrul unui interviu acordat podcastului „Gusturi și Emoții”, găzduit de Andrei Popescu.

### Pierderea și Lupta cu Boala

Acum 15 ani, Alexandru Radu, cunoscut ca jurat la emisiunea „Gastronomia de Top”, și-a pierdut soția după o luptă cumplită cu cancerul la sân. Diagnosticată la o vârstă fragedă, partenera sa a rămas fără luptă, iar Alexandru a rămas singur cu cei trei copii. În încercarea disperată de a o salva, bucătarul a apelat la ajutorul unei prietene apropiate, Elena Marin, care cunoștea medici specializați în tratamente avansate.

„Elena Marin mi-a pus în legătură cu niște medici renumiți. Am plecat urgent spre Berlin, în speranța unei soluții. Copiii au rămas acasă, iar eu m-am concentrat pe situația soției mele. Am făcut tot ce am putut, vânzând casa și mașina pentru a acoperi costurile tratamentului, dar din păcate, medicii nu au reușit să o salveze”, a mărturisit Alexandru Radu în interviul său.

### Sacrificii și Devotament

Alexandru Radu a depus eforturi imense pentru a-și salva soția. În ciuda dificultăților, el a rămas alături de nevasta sa până în ultimele clipe. Medicul care l-a tratat a recomandat un tratament inovator din Statele Unite, care costa 5.000 de euro lunar. Deși tratamentul părea promițător inițial, starea soției sale s-a înrăutățit brusc.

„Am vândut totul pentru a-i oferi șansa unei vieți mai bune. Am dat tot ce aveam, dar în final, nu am reușit. După o operație complicată, medicul a spus că situația este ireversibilă”, a explicat Alexandru.

### Viața de după Pierdere

În 2008, după pierderea soției sale, Alexandru Radu s-a dedicat complet creșterii celor trei copii: Maria, Andrei și Ioana. „Cel mai greu moment a fost când fiica mea cea mică striga noaptea dorindu-și mama. A trebuit să fiu atât tată, cât și mamă pentru ea. Sentimentul de gol a fost copleșitor”, a spus el.

### Recunoștință și Continuarea Carierei

În ciuda tragediei, Alexandru Radu a reușit să își rezerve locul în inima publicului și a continuat să exceleze în cariera sa. Acum, el este recunoscut ca unul dintre cei mai apreciați bucătari din țara noastră, inspirându-i pe alții prin dedicarea și pasiunea sa pentru gastronomie.

„Publicul meu este totul pentru mine. Fără voi, nu aș fi ajuns unde sunt astăzi. Vă mulțumesc din suflet pentru sprijinul și iubirea voastră constantă”, a declarat Alexandru Radu pe pagina sa de socializare.

### Concluzie

Povestea lui Alexandru Radu este una de curaj și reziliență. După pierderea devastatoare a soției sale, el a reușit să-și ridice familia și să continue să inspire prin arta sa culinară. Exemplul său de viață arată cum dragostea și determinarea pot învinge chiar și cele mai mari obstacole.