„Plicuri goale! Nicio secundă nu mi-a trecut prin cap!” Ce a pățit Livian, fiul lui Nelson…

**Bucurie imensă în familia lui Mihai Radu! Fiul său, Andrei, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Ioana, într-un cadru de poveste. Ceremonia a avut loc într-o locație exclusivă din Brașov.**

Andrei Radu, cunoscut publicului pentru participarea și câștigarea celui de-al doilea sezon al emisiunii „Inima Adevărului”, a fost în centrul atenției alături de Ioana Popescu. Cei doi au format un cuplu îndrăgit în timpul emisiunii, însă relația lor nu a durat pe termen lung. După despărțirea de Ioana, Andrei și-a găsit fericirea alături de Ana Dumitrescu, iar după un an de relație, au decis să facă pasul cel mare și să-și unească destinele.

**Andrei Radu s-a căsătorit religios cu aleasa inimii sale, Ioana Dumitru**

Andrei Radu s-a căsătorit religios cu Ioana Dumitru într-un salon de lux din Brașov, într-un decor de basm, alături de rudele și prietenii apropiați.

**Ce a trăit Andrei Radu la nuntă**

Înainte de nuntă, Andrei a anunțat online că va implementa câteva reguli stricte pentru ca petrecerea să decurgă conform planificării lor și pentru ca invitații să se bucure pe cinste.

„La nuntă, nimeni nu are voie să iasă afară. De ce spun asta? La alte nunți toată lumea era afară. Deci sala a rămas goală. Toată lumea era afară cu lumânări aprinse și stăteau ore întregi aprinzând altele. Bărbații stăteau afară câte o oră pe un trabuc. Seara vă puteți abține, de la ora 16:30 până la 02:30. Cine vine la nuntă nu are voie să părăsească evenimentul până la miezul nopții. Fără nicio glumă, când vine tortul. Nu aveți voie să folosiți telefoanele. Nu le luați ca pe niște reguli. Este protocol. Așa este protocolul nunții”, a anunțat Andrei pe contul său de Facebook.

Deși întregul eveniment a decurs conform planurilor, la finalul petrecerii, Andrei și Ioana au avut parte de un șoc. În momentul în care au început să deschidă plicurile cu darurile de nuntă de la invitați, au descoperit că multe dintre plicuri erau goale.

Andrei a fost uluit și revoltat de acest gest și a ales să-și anunțe urmăritorii online.

„Plicuri goale! Nicio scundă nu mi-a trecut prin cap… acum poate unii o să zică „Dar tu nu ai verificat?” Ce este corect, nu am simțit la atingere. Poate m-a dat mie, poate l-a pus direct în cutie, dar nu am simțit la atingere. Și acum să fim serioși… când îmi dai plicul la final de nuntă, îl iau, mă uit să văd dacă ți-ai pus numele, nu îl pun la lumină să vadă dacă sunt bani sau îl palpez. Nu știu, dar sunt vreo 17 plicuri din astea. Vedeți, 17 plicuri, 17 persoane sau familii, cupluri. Din acestea, vreo 13 sunt perechi. Extraordinar, vreo 30 de meniuri plătite și eu am primit plicuri goale. Încă nu îmi vine să cred. Tot nu îmi vine să cred. Nu ai ce face. Sper totuși că lumea s-a simțit bine și asta să fie cea mai mare cheltuială. De bine sau de rău… le iau invers, am plătit eu să se simtă bine!”, a menționat Andrei online.

**Fiul lui Mihai Radu s-a căsătorit cu aleasa inimii sale**

Andrei și Ioana au strălucit în ținute elegante și au făcut furori pe durata întregului eveniment. Mirele a purtat un costum clasic, negru, plin de rafinament, în timp ce mireasa a ales o rochie aparent simplă, dar foarte elegantă și rafinată, cu o crăpătură îndrăzneață pe picior, evidențiindu-și frumusețea naturală și silueta superbă. La eveniment a fost prezent și fiul lor, completând imaginea perfectă a familiei.

**Momente artistice memorabile la nuntă**

Invitații prezenți la petrecere au avut parte de momente artistice memorabile. Andrei Popa a fost una dintre vedetele care au încântat cu vocea sa, fredonând melodia „Inima Mea” pentru dansul mirilor, un moment plin de emoție și romantism pentru proaspăt căsătoriți. De asemenea, cunoscutul artist Mihai Costea a fost prezent pentru a încins atmosfera cu piesele sale îndrăgite.