Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile…

**Andreea Popescu și Mihai Radu susțin fiica lor la începutul noului an școlar**

Astăzi, 9 septembrie, a fost o zi plină de emoții, marcată de începerea noului an școlar. După o vacanță binemeritată, elevii s-au întors în sălile de clasă, entuziasmați să învețe cât mai multe.

Printre ei se numără și copiii personalităților cunoscute, care au început cu mult entuziasm o nouă etapă. Andreea Popescu și Mihai Radu au fost prezenți alături de fiica lor într-o zi atât de importantă.

**Andreea Popescu și Mihai Radu însoțesc fiica lor la prima zi de școală**

Toți elevii din România s-au întors astăzi în sălile de clasă, după ce s-au bucurat din plin de vacanța de vară. Cu multe emoții, părinții și-au condus astăzi copiii la creșe, grădinițe, școli sau licee încă de la primele ore ale dimineții.

Desigur, și personalitățile au însoțit pe cei mici în noul an școlar. Ca de obicei, Andreea Popescu și Mihai Radu au fost alături de fiica lor, fiind deja o tradiție pe care o respectă cu sfințenie. Chiar dacă cei doi nu mai sunt într-o relație de cuplu, au decis ca măcar astăzi să lase deoparte conflictele anterioare și să o însoțească pe Maria în curtea școlii. Mai mult, au făcut și câteva fotografii alături de cea mică, pentru a marca acest moment extrem de important din viața oricărui părinte și elev deopotrivă.

Ulterior, au distribuit imaginile pe rețelele de socializare, unde au mulți fani.

**Andreea Popescu, alături de fiica sa**

![Andreea Popescu și Maria](https://example.com/foto1.jpg)

**Andreea Popescu, alături de fiica sa**

**Ce spune Andreea Popescu despre Mihai Radu?**

De-a lungul anilor, Andreea Popescu și Mihai Radu au preferat să nu vorbească prea mult despre despărțirea lor, dar au respectat întotdeauna reciproc și au avut cuvinte frumoase de spus unul la adresa celuilalt.

După separare, fiica lor a rămas alături de mama sa, însă petrecerea timpului și alături de tatăl său. Cu toate acestea, Andreea Popescu consideră că Mihai Radu ar putea să se implice mult mai mult în creșterea și educația fiicei lor.

„Dacă tu nu o suni nici măcar de bună dimineața, nici de noapte bună. Copilul meu știe despre tatăl lui că este un om bun, care o iubește și care are grijă de ea.

Și chiar asta se întâmplă, doar că eu mi-aș fi dorit mai multă implicare. Nu vreau să intru în detalii, că nu vreau să-l denigrez cumva”, a declarat Andreea Popescu, într-un interviu pentru Radio Media.

**Galerie Galerie (3)**

**Momente autentice din viața lor de familie**

Cuplul a continuat să împărtășească momente autentice din viața lor de familie pe platformele sociale, demonstrând sprijinul și dragostea reciprocă care îi unește. Într-o postare recentă, Andreea a publicat imagini cu Maria și copiii lor, însoțite de un mesaj emoționant despre importanța familiei și a unității în fața provocărilor cotidiene.

**Reacții și apreciere din partea fanilor**

Fanii și urmăritorii lor au răspuns pozitiv la deschiderea și sinceritatea cuplului, oferindu-le sprijin și încurajare. Mulți admiră modul în care Andreea și Mihai gestionează relația lor, menținând o comunicare deschisă și construind o fundație solidă pentru viitorul lor împreună.