Gigel Frone surprinde din nou la 13 ani după debutul la „Românii au Talent”! Decizia neașteptată: „La un nivel înalt”

**Gigel Frone, 13 ani după „Românii au Talent”: O viață transformată și un nou început în afaceri**

Vă mai amintiți de Gigel Frone, unul dintre cei mai carismatici concurenți din istoria emisiunii „Românii au Talent”? Cu 13 ani în urmă, acesta urca pe scena competiției și cucerea inimile juraților și ale publicului prin felul său unic de a interpreta melodii, acompaniat de chitara sa. Gigel Frone a devenit rapid o figură emblematică, datorită vocii sale calde și a stilului său autentic. Apariția la show-ul de talente i-a schimbat radical viața, propulsându-l în lumina reflectoarelor și oferindu-i oportunități neașteptate.

Astăzi, la vârsta de 55 de ani, Gigel Frone este departe de a fi uitat, continuând să surprindă prin ambiția și determinarea sa de a-și reinventa cariera. Deși nu mai cântă atât de des la evenimente, fostul concurent de la „Românii au Talent” și-a găsit noi direcții în viață, implicându-se în proiecte cinematografice și răspunzând pozitiv la invitațiile de a participa la evenimente destinate oamenilor de afaceri și tinerilor antreprenori. În plus, Gigel Frone își pregătește lansarea unui proiect ambițios: o revistă proprie care promite să aducă un suflu nou pe piața media.

### **Gigel Frone își lansează propria revistă: „One TV Ro”**

Gigel Frone, cunoscut pentru talentul său muzical, a decis să își extindă orizonturile și în domeniul afacerilor. Pe 24 octombrie 2025, el își va lansa propria revistă intitulată „One TV Ro”, un proiect pe care îl descrie ca fiind unul de suflet și care își propune să atingă „un nivel înalt”. Lansarea revistei va fi marcată de un eveniment de amploare, la care vor participa numeroase personalități din lumea modei și a divertismentului, iar Gigel va susține un discurs de prezentare pentru a detalia planurile sale de viitor.

„Se va organiza lansarea revistei mele One TV Ro. Voi organiza un eveniment și voi avea un program de discurs de prezentare referitor proiectelor ce vor urma pe viitor. Printre toate acestea voi avea și un program de prezentare de modă cu artiști și vor veni și prezentatoare. Revista One TV Ro doresc să fie lansată pentru programul European Holding Blues Star Creation. Îmi doresc să aducem această revistă la un nivel înalt!”, a declarat Gigel Frone în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Prin acest proiect, Gigel Frone își propune să aducă un nou suflu în media și să creeze o platformă care să îmbine divertismentul cu informații relevante din lumea afacerilor și a artelor. „One TV Ro” va oferi, pe lângă articole de interes, și oportunități pentru artiști și antreprenori de a-și prezenta ideile și proiectele, creând astfel un spațiu de exprimare și networking.

### **Gigel Frone: De la succesul muzical la provocările afacerilor**

Gigel Frone a fost o prezență constantă în peisajul muzical românesc după participarea la „Românii au Talent”, însă lucrurile s-au schimbat de-a lungul anilor. Cu toate că succesul din muzică nu mai este același, Frone și-a canalizat energia către noi direcții, refuzând să se lase descurajat de schimbările din viața sa profesională. Întrebat despre motivul pentru care nu mai cântă la fel de des la evenimente, el a recunoscut deschis că oportunitățile au devenit mai rare, dar a subliniat importanța adaptării și a continuării drumului pe propriile forțe.

„Nu prea mai am evenimente… Asta este! Cu ani în urmă am mai fost invitat la ziua lui Andi Moisescu să cânt, dar asta este, fiecare și le știe pe ale lor. Anii au trecut, am mers pe drumuri separate. Nu am mai ținut legătura cu nimeni de la ‘Românii au Talent’. Fiecare își vede de treaba lui. Eu îmi urmez proiectele mele, nu stau să aștept să cânt cuiva… Eu îmi văd de proiectele mele”, a declarat Gigel Frone.

Această abordare reflectă atitudinea independentă și determinarea de a continua să fie activ, indiferent de obstacolele întâlnite. Gigel nu vede lipsa evenimentelor muzicale ca pe un eșec, ci ca pe o oportunitate de a se dedica altor pasiuni și de a-și dezvolta abilități noi în alte domenii. Proiectele sale actuale, de la implicarea în cinematografie până la lansarea revistei „One TV Ro”, demonstrează că fostul concurent de la „Românii au Talent” nu a încetat să evolueze și să își exploreze potențialul.

### **Un nou capitol: Lansarea „One TV Ro” și ambițiile lui Gigel Frone**

Lansarea revistei „One TV Ro” reprezintă pentru Gigel Frone un nou început, un proiect în care pune mult suflet și care reflectă aspirațiile sale de a aduce valoare și diversitate în peisajul media. Revista se dorește a fi o platformă inovatoare, dedicată nu doar divertismentului, ci și promovării tinerelor talente și a proiectelor creative din diverse domenii. Prin „One TV Ro”, Gigel Frone își propune să creeze o legătură între lumea artelor și cea a afacerilor, oferind un spațiu unde ideile inovatoare și inspirația se pot întâlni.

Planurile lui Gigel Frone pentru „One TV Ro” sunt ambițioase și vizează extinderea influenței revistei nu doar în România, ci și pe plan internațional, prin parteneriate și colaborări strategice. Evenimentul de lansare va fi un prilej de a prezenta publicului viziunea sa și de a atrage atenția asupra valorilor și obiectivelor pe care dorește să le atingă prin acest proiect.

„Îmi doresc să aducem această revistă la un nivel înalt și să fie o resursă valoroasă pentru toți cei care caută inspirație și oportunități. Am încredere că vom reuși să creăm ceva special, care să atragă atenția și să aducă un plus de valoare comunității noastre”, a adăugat Gigel Frone.

### **Gigel Frone, un exemplu de reziliență și adaptabilitate**

Povestea lui Gigel Frone este una despre reziliență și capacitatea de a se adapta la noi circumstanțe. Deși faima câștigată la „Românii au Talent” nu i-a asigurat un parcurs lin în muzică, Gigel a demonstrat că poate naviga provocările vieții și că are resursele necesare pentru a-și construi un viitor de succes pe alte căi. Determinarea sa de a merge mai departe, indiferent de obstacole, și de a explora noi oportunități face din el un exemplu de urmat pentru oricine își dorește să își transforme pasiunea într-o carieră de succes.

Gigel Frone continuă să fie o sursă de inspirație pentru mulți, arătând că succesul nu este definit doar de momentul de glorie de pe scenă, ci și de abilitatea de a te ridica și a merge înainte, indiferent de direcția pe care o ia viața. Cu proiecte noi și ambițioase, el dovedește că niciodată nu este prea târziu să îți urmezi visurile și să îți creezi propriul drum, indiferent de circumstanțe.

Lansarea revistei „One TV Ro” este doar începutul unui nou capitol pentru Gigel Frone, unul care promite să fie plin de provocări, dar și de satisfacții. Cu încredere și entuziasm, Gigel se pregătește să aducă în fața publicului o nouă fațetă a talentului său și să demonstreze, încă o dată, că pasiunea și determinarea sunt cheile unui succes durabil.