Sigur nu știai ce rost are sertarul de sub cuptor! L-ai folosit tot timpul în mod greșit! Nu te-ai fi gândit la asta.

Indiferent daca esti sau nu un maestru in bucatarie, cu siguranta iti doresti ca aceasta camera sa fie foarte bine echipata si sa ai cele mai noi si performante echipamente.
Asta inseamna ca ai renuntat de mult timp la aragazele de tip vechi si ai achizitionat si tu un cuptor incorporabil si o plita separata. Buuun…

Acum ajungem la partea interesanta: si mobila ta din bucatarie are prevazut un mic sertar chiar sub cuptor, nu-i asa? La ce il folosesti?

Cel mai probabil, te-ai gandit ca nu are un rost anume, ci pur si simplu ramasese un spatiu liber, iar designerii de mobilier s-au gandit sa nu il lase sa se iroseasca.
Ei bine, ei s-au gandit la mai mult decat atat, au avut o idee ingenioasa atunci cand au plasat un sertar in spatiul de sub cuptor.

Scoate tigaile din sertar si gaseste-le un alt loc in bucatarie! Sertarul acela nu este un simplu spatiu de depozitare. Iata la ce foloseste, de fapt.

Cand pregatesti mai multe feluri de mancare, sigur faci eforturi deosebite pentru a sincroniza timpii de preparare, astfel incat si primele bucate sa ramana calde atunci cand este masa gata.

Dar ce alt loc ar fi mai potrivit pentru a mentine mancarea calda decat un spatiu aflat exact langa un cuptor? Speram ca ai inteles ideea.

Daca nu, o vom spune direct: pastreaza tavile cu mancare calde pentru mai mult timp si aseaza-le in sertarul de sub cuptor!

O parte din caldura cuptorului va ajunge si in acest loc, iar primul fel de mancare pregatit va ramane cald mai mult timp.
Este un truc deosebit de util in cazul in care gatesti pentru o familie mai numeroasa sau organizezi o petrecere.
Nu stim exact a cui a fost aceasta idee, dar nu ii putem multumi suficient!
De acum incolo, nu va mai fi un chin sa pregatesti o masa cu mai multe feluri de mancare.

Nu uita să distribui acest articol și prietenilor tăi!