Transformarea băieților Adrianei Bahmuțeanu: Eduard și Maximus cresc alături de tatăl lor, Silviu Prigoană

Băieții Adrianei Bahmuțeanu, Eduard și Maximus, trăiesc acum alături de tatăl lor, Silviu Prigoană, iar mama lor, Adriana, îi vizitează frecvent. După ani de conflicte intense și dezbateri publice, cei doi părinți au reușit să lase în urmă certurile și să își stabilească o relație mai armonioasă, concentrându-se pe bunăstarea copiilor lor.

Anii tensionați în care Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană erau în conflict constant par acum o amintire îndepărtată. Pentru binele copiilor, cei doi au reușit să construiască o relație civilizată și normală, iar Eduard și Maximus locuiesc cu tatăl lor de aproximativ doi ani. Transformarea băieților este vizibilă, aceștia crescând vizibil și dezvoltându-se armonios sub supravegherea tatălui lor.

**Decizia instanței privind custodia copiilor**

Custodia băieților a fost stabilită printr-o hotărâre judecătorească, care a decis că Eduard și Maximus vor locui cu tatăl lor, Silviu Prigoană, iar Adriana Bahmuțeanu are un program bine stabilit de vizitare. După numeroase dispute și negocieri, Adriana și Silviu au ajuns la un consens cu ajutorul avocaților, prioritizând stabilitatea și echilibrul emoțional al copiilor.

Silviu Prigoană a explicat la Pro TV, cu ceva timp în urmă, motivele pentru care a decis să se retragă din viața publică, concentrându-se pe familie: „A fost o decizie luată împreună cu avocații mei, de a sta departe de viața publică. A trebuit să stau deoparte. Copiii sunt la mine de doi ani de zile și prin hotărâre judecătorească definitivă. Suntem o gașcă foarte mișto. A reușit pandemia să mă țină închis în casă cu copiii de trei luni. A fost foarte tare. Am avut timp să stăm mult împreună, să ne cunoaștem calitățile și defectele, să facem proiecte împreună”.

Această perioadă petrecută împreună în izolare le-a permis să se cunoască mai bine și să construiască o relație solidă. Silviu Prigoană mărturisește că a fost o experiență plăcută și benefică pentru toți trei, reușind să petreacă timp de calitate împreună și să se apropie mai mult.

Acum, Eduard și Maximus au parte de o viață stabilă și fericită, alături de tatăl lor, iar Adriana Bahmuțeanu se implică activ în viața lor, păstrând o relație constantă și iubitoare cu băieții. Ceea ce contează cel mai mult este că, în ciuda trecutului tumultuos, cei doi părinți au reușit să pună pe primul loc interesul copiilor și să creeze un mediu sănătos și plin de afecțiune pentru ei.