Maria Constantin se pregătește să se căsătorească pentru a treia oară! Cine este bărbatul care i-a cucerit inima?

Maria Constantin se pregătește să îmbrace din nou rochia de mireasă, demonstrând că nu și-a pierdut încrederea în iubire și în instituția căsătoriei, chiar și după eșecul din trecut cu răposatul Marcel Toader. Artista este hotărâtă să înceapă un nou capitol în viața sa alături de actualul său partener, afaceristul Robert Stoica, cu care are deja planuri concrete de nuntă.

Cu toate că mariajul anterior nu a avut un final fericit, Maria rămâne optimistă și deschisă față de ideea unei noi căsătorii. Vedeta a declarat că ea și Robert au stabilit deja data nunții, iar 2023 va fi anul în care își vor oficializa relația. Cu toate acestea, prioritățile familiale joacă un rol important în planurile lor, deoarece Maria a explicat că fratele său va avea întâietate, având în vedere că și-a amânat nunta de două ori. „Nunta noastră va avea loc în 2023, deoarece în 2022 se va căsători fratele meu. Știm că nu este bine ca doi frați să facă nunta în același an, așa că am ales să așteptăm”, a explicat Maria.

Artista și partenerul ei au, de asemenea, alte planuri pe care le doresc să le îndeplinească împreună până la nuntă. În ciuda programului lor încărcat, cei doi își dedică timpul pentru a petrece momente prețioase alături de familie, făcând naveta între diverse orașe precum București, Curtea de Argeș, Târgu Jiu și Vâlcea. „Planul nostru este să rămânem la fel, nu avem un plan special. Ne dorim să petrecem cât mai mult timp cu familia și să ne bucurăm de aceste momente împreună”, a declarat Maria Constantin.

Evenimentul va fi planificat cu atenție pentru a permite tuturor celor dragi să fie prezenți. „În 2023 vom avea luxul de a anunța pe toată lumea din timp, fără grabă. Vrem să alegem o dată potrivită pentru a avea alături toți colegii de cântec și toți oamenii pe care îi prețuiesc. Încă nu am stabilit exact data, dar la începutul anului viitor o vom fixa”, a mai adăugat vedeta pentru Fanatik.

Pe lângă planurile de nuntă, Maria Constantin își dorește să devină mamă alături de Robert Stoica, fiind optimistă și deschisă față de posibilitatea de a avea un copil. Ea mărturisește că își pune încrederea în voința divină în acest sens: „Dacă Dumnezeu vrea și ne dăruiește acest minunat cadou, noi lăsăm lucrurile să vină de la sine. Am învățat de la viață că nu trebuie nimic programat, important este să fim bine, să fim sănătoși, iar restul vine de la Dumnezeu”, a concluzionat artista.

Maria Constantin dovedește astfel că, în ciuda provocărilor și a obstacolelor din trecut, rămâne încrezătoare și gata să îmbrățișeze viitorul alături de Robert Stoica, bărbatul care i-a adus zâmbetul pe buze și care ar putea deveni nu doar soțul ei, ci și tatăl copilului mult dorit.