Cutremur în cazul Caracal! Noi dezvăluiri despre Luiza Melencu. Bunicul fetei rupe tăcerea cu mărturii uimitoare!

La cinci ani de la dispariția Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu, cazul Caracal continuă să fie o rană deschisă în conștiința publică din România. În mijlocul unei tragedii care a zguduit o țară întreagă, bunicul Luizei Melencu a făcut recent declarații tulburătoare, mărturisind durerea profundă și incertitudinea care încă îl macină.

Bunicul Luizei a declarat că, deși au trecut cinci ani de la dispariția nepoatei sale, nu știe dacă aceasta mai trăiește sau nu, dar trăiește cu speranța că va afla într-o zi adevărul. Încă dinainte ca Luiza să dispară, bunicul ei a simțit un sentiment de neliniște și teamă, ca o premoniție că ceva rău urmează să se întâmple. “Cu câteva zile înainte, am simțit că ceva nu e în regulă. A fost o neliniște pe care nu am putut să o explic. Mi-a rămas în suflet de atunci,” a mărturisit bărbatul, vizibil marcat de această experiență.

Cazul Caracal, care a șocat întreaga țară prin detaliile sale macabre, continuă să aducă la suprafață noi dezvăluiri. Familiile celor două fete încă așteaptă răspunsuri clare de la autorități, iar bunicul Luizei critică dur modul în care acestea au gestionat ancheta. El susține că Gheorghe Dincă, cel acuzat de uciderea nepoatei sale, nu este cu adevărat vinovat și cere ca procurorii să aducă dovezi concludente pentru a susține acuzațiile. „Instituțiile au eșuat. Să vină cu probe clare, să îmi arate de ce l-au arestat pe Dincă. Fără dovezi, nu pot să cred că el este vinovat,” a spus bunicul Luizei.

În ziua dispariției, bunicul Luizei a trăit un moment cutremurător. Întors de la pescuit, a avut un sentiment apăsător că ceva nu este în regulă. „Când am intrat în curte, prima întrebare a fost: ‘Unde e Luiza?’. Nimeni nu știa nimic. Simțeam că s-a întâmplat ceva grav,” a povestit el, cu ochii în lacrimi.

Durerea și incertitudinea trăite de familia Melencu sunt greu de imaginat. Deși au trecut ani de la dispariția Luizei, speranța că ar putea fi găsită în viață nu s-a stins complet. Bunicul ei, cu o tărie de caracter impresionantă, continuă să spere și să ceară adevărul. „Nu știu dacă mai trăiește, dar sper ca într-o zi să o găsim. Nu voi înceta să cred că se poate întâmpla o minune,” a spus el cu emoție.

În tot acest timp, cazul Caracal rămâne un subiect sensibil, iar declarațiile bunicului Luizei arată clar că familiile nu și-au găsit liniștea și continuă să caute dreptate. „E greu să trăiești cu incertitudinea, dar nu ne dăm bătuți. Luiza merită adevărul, iar noi merităm să știm ce s-a întâmplat cu adevărat,” a concluzionat bunicul îndurerat.

**Vezi și:** Povestea emoționantă a Cristinei, prima femeie chinezoaică jandarm din România, care impresionează prin determinarea ei de a reuși, în ciuda obstacolelor culturale și lingvistice.