Ultimele Cuvinte ale Ilenei Ciuculete către Soțul Său înainte de a Părăsi Lumea

Ileana Ciuculete, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România, a plecat dintre noi lăsând în urmă o durere imensă în sufletele celor care au cunoscut-o și i-au admirat talentul. Artista s-a stins din viață pe patul de spital, după ce a luptat cu o boală necruțătoare. În ultimele clipe, Ileana Ciuculete a avut un mesaj emoționant pentru soțul ei, Cornel Galeș, spunându-i că tot ce își dorește este să fie sănătoasă. Aceste cuvinte pline de dorință și speranță au rămas ca o amintire sfâșietoare pentru cel care i-a fost alături până la sfârșit.

Se pare că artista presimțea ce avea să urmeze, mai ales că în ultimele sale apariții la televiziune a interpretat melodia „Asta e boala ta”, un cântec care acum pare să fi avut o semnificație mai profundă. Publicul a rămas șocat de dispariția bruscă a Ilenei, dar nimeni nu a simțit pierderea mai dureros decât soțul ei, Cornel, care a împărtășit câteva detalii despre ultimele momente ale vieții ei.

**Devastat de Durere, Soțul A Povestit Ce S-a Întâmplat**

Cornel Galeș a găsit puterea să vorbească despre cele întâmplate, chiar dacă durerea era insuportabilă. El a explicat că Ileana Ciuculete a început să se simtă rău pe 21 februarie, când a debutat o ciroză cauzată de hepatita C, o boală care s-a declanșat subit și fără semne anterioare evidente. „Pe 4 februarie am fost la un spectacol, ne-am distrat și ne-am uitat la televizor. Părea că totul este normal și că nu are nimic”, a povestit Cornel.

Cu toate acestea, starea Ilenei s-a deteriorat rapid. După ce a făcut mai multe analize, diagnosticul a fost devastator: ciroza hepatică provocată de o hepatită C latentă, posibil contactată prin diverse moduri, cum ar fi manichiură, pedichiură, operații, transfuzii de sânge sau chiar contacte intime. „Când virusul a fost activat, a distrus tot: ficatul, venele, totul. A ajuns să fie atât de afectată încât nu a mai rezistat la perfuzii, la niciun tratament”, a declarat Cornel cu lacrimi în ochi.

**Un Final Brusc și Dureros**

În ultimele ore, Ileana Ciuculete nu a mai suportat nimic. A plecat, lăsând în urmă amintiri frumoase, dar și o suferință imensă pentru cei care au iubit-o. Soțul ei a mărturisit că, în ciuda eforturilor medicilor, nimic nu a mai putut fi făcut. „Ni s-a spus că este singura variantă. Dar când boala s-a activat, a fost atât de agresivă încât i-a distrus complet ficatul”, a spus Cornel.

Despărțirea de Ileana Ciuculete a lăsat un gol imens în lumea muzicii populare românești. Artista va fi mereu amintită pentru vocea ei inconfundabilă și pentru melodiile care au bucurat atâtea generații. În fața acestei pierderi, soțul și cei apropiați continuă să se lupte cu durerea, sprijinindu-se pe amintirile frumoase și pe dragostea necondiționată pe care Ileana a oferit-o celor din jurul său.

În aceste momente grele, rămâne să onorăm memoria Ilenei Ciuculete, să îi păstrăm vie amintirea și să îi ascultăm cântecele care vor răsuna mereu în sufletele noastre.