Cătălin Scărlătescu a avut un real succes în afaceri după ce s-a despărțit de Antena 1 și a început o nouă etapă la postul de televiziune. Deși se confruntă cu mai multe procese juridice cu foștii săi angajatori, celebrul bucătar a reușit să își consolideze afacerea. Recent, el a anunțat prețurile preparatelor pe care le oferă restaurantul său pentru masa de Paște, atrăgând atenția clienților cu un meniu generos, dar nu tocmai accesibil pentru toată lumea.
Meniul festiv propus de Scărlătescu include preparate tradiționale de Paște precum drobul de miel, friptura și stufatul de miel, ciorbă, sarmale, platouri de preparate tradiționale și salată de boeuf, dar și delicioasele pasca și cozonac.
Pentru a savura aceste delicii pregătite personal de celebrul bucătar, clienții trebuie să aibă în vedere că prețurile nu sunt deloc modeste. Pentru un meniu destinat câtorva persoane, suma necesară ajunge la 230 de euro, echivalentul a 1150 de lei.
Chiar dacă prețul poate părea ridicat, Cătălin Scărlătescu a subliniat că acesta este justificat, deoarece preparatele sunt realizate fără conservanți și coloranți, folosind ingrediente bio și rețete autentice care i-au adus faima. Livrarea produselor se face direct de către bucătarul celebru.
Iată câteva dintre prețurile preparatelor oferite de chef Cătălin Scărlătescu pentru masa de Paște:
– 27 de sarmale – 137 de lei
– 2,4 litri de ciorbă de miel – 117 lei
– 1 kilogram de friptură de miel – 189 de lei
– Stufat – 179 de lei
– Drob de miel – 150 de lei
– 1 kilogram de salată de boeuf – 75 de lei
– Platou tradițional pentru patru persoane – 119 lei
– Pachet cu pasca și cozonac – 200 de lei
– Drob de pui – 147 de lei
– 700 de grame de friptură de curcan – 100 de lei
– Borș de curcan – 89 de lei