Imaginea Făcută Publică De Victor Slav!

Victor Slav a împărtășit pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apare alături de o tânără remarcabilă.

Fostul prezentator de la Kanal D și modelul au fost protagoniștii unei sesiuni foto, iar fanii săi au început să speculeze dacă între ei există mai mult decât o relație strict profesională.

Mulți dintre urmăritorii lui Victor Slav au presupus că acesta ar avea o nouă iubită, motiv pentru care au dat imediat „like” fotografiei, numărul aprecierilor ajungând la peste 12.000.

De asemenea, unii au mers chiar mai departe, sugerând că ar fi posibil să se fi logodit cu modelul de lângă el. Mesajele primite de Victor Slav au fost încurajatoare și pline de felicitări:

„Casă de piatră!”, „Arătați minunat împreună!”, „Vă potriviți de minune!”, „Foarte frumoși, meritați tot respectul, Victor! Felicitări!”, „Casă de piatră! Sunteți extrem de frumoși”, sunt doar câteva dintre mesajele pline de susținere și apreciere pe care le-a primit Victor Slav.

Leave a Comment

Cu ce se ocupă Cătălin Scărlătescu după ce a plecat de la Chefi la cuțite. Dă lovitura în afaceri, chiar acum, de Paște –

Cătălin Scărlătescu a avut un real succes în afaceri după ce s-a despărțit de Antena 1 și a început o nouă etapă la postul de televiziune. Deși se confruntă cu mai multe procese juridice cu foștii săi angajatori, celebrul bucătar a reușit să își consolideze afacerea. Recent, el a anunțat prețurile preparatelor pe care le oferă restaurantul său pentru masa de Paște, atrăgând atenția clienților cu un meniu generos, dar nu tocmai accesibil pentru toată lumea.

Meniul festiv propus de Scărlătescu include preparate tradiționale de Paște precum drobul de miel, friptura și stufatul de miel, ciorbă, sarmale, platouri de preparate tradiționale și salată de boeuf, dar și delicioasele pasca și cozonac.

Pentru a savura aceste delicii pregătite personal de celebrul bucătar, clienții trebuie să aibă în vedere că prețurile nu sunt deloc modeste. Pentru un meniu destinat câtorva persoane, suma necesară ajunge la 230 de euro, echivalentul a 1150 de lei.

Chiar dacă prețul poate părea ridicat, Cătălin Scărlătescu a subliniat că acesta este justificat, deoarece preparatele sunt realizate fără conservanți și coloranți, folosind ingrediente bio și rețete autentice care i-au adus faima. Livrarea produselor se face direct de către bucătarul celebru.

Iată câteva dintre prețurile preparatelor oferite de chef Cătălin Scărlătescu pentru masa de Paște:

– 27 de sarmale – 137 de lei
– 2,4 litri de ciorbă de miel – 117 lei
– 1 kilogram de friptură de miel – 189 de lei
– Stufat – 179 de lei
– Drob de miel – 150 de lei
– 1 kilogram de salată de boeuf – 75 de lei
– Platou tradițional pentru patru persoane – 119 lei
– Pachet cu pasca și cozonac – 200 de lei
– Drob de pui – 147 de lei
– 700 de grame de friptură de curcan – 100 de lei
– Borș de curcan – 89 de lei

Leave a Comment