Cornelia Rednic a facut anuntul. Artista va avea propria emisiune la TV.

Cornelia Rednic a făcut un anunț important pentru fanii săi – va fi gazda propriei emisiuni TV. Solista de muzică populară a împărtășit deja veștile entuziasmante cu admiratorii săi. „Acum s-a ivit ocazia”, a declarat Cornelia, anticipându-și debutul ca moderator TV.

Cornelia Rednic va fi gazda unei emisiuni TV
Cornelia Rednic se alătură echipei Metropola TV în calitate de prezentatoare a emisiunii „Cu inima deschisă”.

Emisiunea va fi difuzată în fiecare duminică, începând cu ora 14:00.

„«Cu inima deschisă» este numele emisiunii mele și mă reprezintă complet, pentru că sunt un om cu inima deschisă, un om care iubește oamenii. Poate sunt puțin atipică pentru lumea de azi, dar am norocul să întâlnesc oameni buni și să mă simt confortabil așa. În viață, trebuie mereu să fii precaut, să fii atent, să te aștepți ca, la un moment dat, cineva să-ți facă rău din spate. Sunt norocoasă în acest sens și cred că modul meu de a fi mă ajută să atrag oameni buni în jurul meu. Sunt extraordinar de recunoscătoare pentru asta”, a spus Cornelia Rednic.

„Acest proiect a luat naștere datorită dragostei și prieteniei mele cu Roberta Dumitriu. Ne cunoaștem de mulți ani și întotdeauna am fost prietene. Nu am crezut niciodată că vom ajunge să lucrăm împreună, dar iată că acum ni s-a ivit ocazia, iar acest lucru mă bucură enorm. Metropola TV este o televiziune relativ nouă, iar acum ne facem loc în preferințele telespectatorilor, dar sunt încântată să văd că grila acestei televiziuni găzduiește doar emisiuni de calitate, emisiuni frumoase, și mi-a fost dor de asta, recunosc”, a povestit artista cu entuziasm.

Leave a Comment

Cu 2 cani de iaurt obtinem o prajitura fara faina si zahar. Cremoasa si delicioasa

Pentru a pregăti două căni (aproximativ 400 de grame) de iaurt, veți avea nevoie de:

– 4 ouă
– 40 de grame de amidon de porumb

Nu este necesar niciun alt ingredient.

Mod de preparare:

Procesul în sine este extrem de simplu.

Începeți prin a turna iaurtul într-un castron. Adăugați ouăle și amestecați totul cu un tel până când obțineți o compoziție omogenă. Nu este necesar nici măcar un mixer.

Apoi, cerneti amidonul de porumb printr-o sită și adăugați-l în castron, amestecând bine.

Acoperiți o tavă cu hârtie de copt, turnați aluatul în ea și dați la cuptor pentru 30 de minute la 170 de grade Celsius.

Puteți servi prăjitura cu smântână sau înghețată pentru a-i amplifica gustul.

Poftă bună!

Leave a Comment